On je spreman, još samo da pronađe šlem.Vlasnik Pinka vrši opštu mobilizaciju, vraća zaposlene sa odmora i sprema se za bitku protiv institucija u Hrvatskoj
Željko Mitrović je objavio rat Hrvatskoj. Vlasnik Pinka vrši opštu mobilizaciju, sve zaposlene vraća sa odmora i s najbližim saradnicima razvija strategiju za, kako kaže, najbrutalniju bitku ikada vođenu!

On je u ponedeljak boravio u „lijepoj njihovoj“ i kad se svima učinilo da je odlaskom u Dubrovnik i pomirljivim izjavama pogazio sve što je rekao prethodnih dana, usledio je potpuni obrt. Bol zbog oduzete jahte je prevladala. Na njegovom nišanu naći će se institucije i osobe odgovorne za bahato ponašanje prema srpskim građanima.
- Ostalo je još osam dana do sednice upravnog odbora Pinka, zakazane za četvrtak 18. avgust. To znači još osam dana pokušaja da se pronađe mirno rešenje - naglašava Mitrović:

- Spremam se za najljuću i najbrutalniju bitku ikada vođenu, vraćam ljude sa odmora, pripremaju se prilozi, skupljaju materijali, prave analize i potkrepljuju dokazi protiv institucija i lica koja su odgovorna za nezakonit i korupciono-kriminalni rad u Hrvatskoj! Takođe, spremam i niz pitanja za Jadranku Kosor! Bez obzira na razrešenje problema vezanog za brod, sprovešću u okviru novog programskog koncepta neke mere u interesu srpskih potrošača i građana Srbije!

I dok se iščekuje konačni obračun, Željko kaže:
- Ohrabruje me buđenje hrvatske javnosti i visok stepen zabrinutosti zbog incidenata koje srpski državljani doživljavaju u Hrvatskoj!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар