Milica Majstorović se svojski trudi da opravda nadimak “srpska Lindzi Lohan“, koji je “zaradila” razuzdanim ponašanjem. Naime, bivša učesnica rijalitija “Operacija Trijumf” i “Parovi” toliko se dobro provodila na jednom beogradskom splavu da je zaboravila na gostovanje u jutarnjem programu Pinka.
A kad se setila, već je uveliko bila zora. Drugarica ju je spakovala u svoj auto i povezla na Dedinje. Međutim, stigle su samo do prve policijske patrole. Šoferka je morala na trežnjenje, dok se Milica ipak pojavila u studiju. Iako “pod gasom”, izdržala je stoički ovo gostovanje.
- Imala sam svega pola sata da stignem, jer je već bilo osam ujutru. Najbrži način je bio da me drugarica, koja je bila sa mnom u provodu, odveze. Zaustavili su nas policajci, jer su posumnjali da smo pijane. I bile smo. Nisam mogla ništa da učinim! Ona nije htela da ‘duva’, pa su je momentalno odveli na trežnjenje. Mene su pustili – rekla je Milica, koju su paparazzi zatekli ispred SUP “29. novembar” kad je uveče došla da sačeka otrežnjenu prijateljicu i buduću cimerku.
izvor: Kurir

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар