Kaže da je želela da bude “doktor za osmehe”, ali iako nije uspela da završi stomatologiju, nekadašnji curetak iz rodnog Vrbasa danas je spretna i uspešna svetska poslovna žena. Marijana Mateus bila je supruga dvojice veoma uspešnih muškaraca. Kao vrlo mlada udala se za današnjeg srpskog kralja šećera Miodraga Kostića. Iz tog braka ima troje dece. Marijana ne krije da medijsku pažnju i često pojavljivanje na svetskim naslovnim stranama može da zahvali tome što joj je drugi suprug bio jedan od najvećih fudbalera, kasnije trener Lotar Mateus.
Kako život piše romane, od svoje je biografije napravila je uspešnu priču u knjizi “Amourage”, u kojoj otvoreno govori o svemu što joj se događalo: deci, ljubavima, brakovima, svojoj bolesti, beskrajnim putovanjima i razvodima. Marijana živi na nekoliko destinacija u svetu, od Budimpešte do Londona, i tvrdi da je danas najviše posvećena deci i poslu, a privatno je, kako kaže, “single, but not avilable”.
Kako je organizovan vaš posao kreiranja odeće? „Do pre dve godine posao s modom bio mi je hobi, a onda sam se ozbiljno prihvatila toga. Bavim se modom već 25 godina, svoje sam prve modne korake, kao manekenka, napravila s nepunih petnaest.
Vaš bivši suprug Miodrag Kostić rekao je da kad nestane međusobnog izazova, treba završiti priču i da razvod nije bauk. „Slažem se da je dobar razvod bolji nego loš brak. Miodrag i ja smo redak primer među bivšim parovima koji funkcioniše perfektno kada su u pitanju deca. On je izuzetan otac i zbog toga imam veliki mir. Srela sam ga u zajedničkom rodnom Vrbasu kada sam imala 17 godina. Kasnije, kada je postao srpski kralj šećera, obratio mi se na ulici rečima: ‘Kuda ćeš, šećeru?’ U to vreme imao je službenu devoku. Neko sam vreme bila njegova tajna ljubavnica, sve dok jednog dana nisam postavila ultimatum ja ili ona. Odlučio se za mene. Kada sam se sa 27 godina od njega razvela i ostala sama s troje male dece u inostranstvu, u kratkom sam roku ostarila za deset godina.
Dva su važna muškarca iz vašeg života uspešna, ali potpuno različita. Jedan je biznismen, a drugi sportista koji pripada svetu glamura. Kako ste sazrevali kroz odnose s njima? „Miodrag je značajnija karika u mom životu od Lotara zato što imamo isti cilj u životu, a to je podizanje i obrazovanje naše troje dece. Uz njega sam sazrevala i poslovno, jer imala sam priliku iz prve ruke da gladam kako se to radi. Uz Lotara sam uspela da naučim mnoge stvari vezane uz svetsku javnu scenu. To što sam pune četiri godine bila njegova žena bila mi je velika škola, i to nema cenu.

Izvor: Jutarnji.hr

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар