Poznati reper Marčelo opisao je kakve su to devojke danas a šta muškarci od njih žele. Ceo spoj želja i mogućnosti biće premijerno prikazan večeras na MTV


Novi spot repera Marčela i njegovog pratećeg benda Filteri za numeru "Mamica" biće premijerno emitovan večeras na televiziji MTV!

Spot je sniman po najvećoj vrućini, početkom jula ove godine, u napuštenom fabričkom postrojenju južnobanatske opštine Bela Crkva, prenosi Story. Hladna jezerska voda bila je prava nagrada za sve učesnike, nakon višečasovnog napornog snimanja ubitačne akcije kojom spot obiluje.

- To više jednostavno nije moglo tako: moderne pirsing, tetovaža i mamina lekcija da ništa ne radim, cure plus savremeni fićfirić, snob i mamina lekcija da nijedna žena nije kao ona, momci morali su jednom zauvek da rasprave čija majka bolje crnu vunu prede. Zato su jurnuli u jednu pustaru da pošteno zamegdane, a mi smo, doznavši za taj nesvakidašnji boj, dojavili Nebojši i ostalim drugarima da pohitaju za tom čudnom družinom i sve zabeleže kamerama, da imamo za pokolenja. Bitka se okončala prilično epski, jedva su živu kameru izvukli, pa je odlučeno da se ta sreća proslavi javnim emitovanjem materijala sa poprišta bitke, rekao je Marčelo o samim dešavanjima u spotu.

Mamica je drugi video spot sa zajedničkog albuma Marčela i Filtera], "Deca i Sunce", objavljenog krajem prošle godine. Spot je delo kreativnog tima koji su bili odgovorni za Marčelove spotove "Ponos" i "Krasnokalipsa" sa albuma "Treća strana medalje", kao i za najnovije spotove sastava Sanšajn i Del Arno Band.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар