Izgleda da je Indira Radić baš rešila da novim albumom koji će objaviti na jesen napravi veliki pomak u svojoj karijeri, pa je tako, pored velikog tima profesionalaca koji se bavi njenim jubilarnim projektom, odlučila da i njenim fanovima da šansu da učestvuju u tom ostvarenju.
Naime, popularna pevačica je na svom zvaničnom sajtu otvorila svojevrstan konkurs za dizajn omota za njen novi CD, a fanovi će do 1. septembra moći da šalju svoje predloge i ideje. Početkom septembra će se objaviti svi radovi, a 5. septembra će Indira izabrati najbolji među ponuđenima, koji će i biti omot za njen jubilarni, 15. album „Istok, sever, jug i zapad“.
- Pre svega, želela sam da ljudima koji su uz mene godinama i vole ono što radim pružim priliku da budu deo ovog ostvarenja, koje je meni i te kako važno. Ideja je krajnje originalna i mislim da je to najmanje što mogu da učinim za njih i odužim se što su tri godine bili strpljivi i čekali na moj novi CD. Sigurna sam da među mojom publikom ima mnogo talentovanih i kreativnih osoba i ne sumnjam da će krajnje rešenje biti odlično. Osim toga, najbitnije je to da će to uraditi iz iskrene želje i ljubavi prema mom radu i muzici - rekla je Indira za „Alo!“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар