Svi koji su gledali „Farmu 2“ uverili su se da Milena Ćeranić i te kako verbalno može da uzvrati, ali verovatno nisu znali da je pevačica jednako opasna i u fizičkim obračunima! Međutim, ni na to nije trebalo dugo čekati, čemu su svedočili turisti koji su na Crnogorskom primorju prisustvovali pravoj tuči između pevačice i obezbeđenja „Granda“. Naime, Ćeranićeva se potukla u Crnoj Gori s izvesnim Ljubom, koji radi kao telohranitelj u „Grand produkciji“, saznaje „Alo!“ od izvora koji se zatekao na licu mesta.

“Na plaži Trsteno pevali su Aleksandra Bursać i Slobodan Vasić, ali se tu zatekla i Milena Ćeranić, koja se zabavljala s društvom. Kada su Aleksandra i Sloba otpevali svoj blok, Mileni je prišao vlasnik lokala i zamolio je da otpeva nešto, što je ona i učinila. Kada ju je spazio telohranitelj koji čuva ‘Zvezde Granda’, Ljuba, počeo je da je vuče za ruku da siđe s bine naočigled prisutnih, usput je psujući “, ispričao je sagovornik “Alo!”. “Videvši da će vrag odneti šalu, tu su se umešali prijatelji i razdvojili ih kako ne bi došlo do većeg sukoba. Međutim, svađa se posle nekoliko minuta nastavila i onda je on krenuo ka njoj, pretpostavljam s namerom da je udari. Ona se izmakla, pa je Ljuba promašio, ali zato nije ona! Zalepila mu je šamarčinu, ščepala ga za gušu i oborila ga na zemlju, udarajući ga gde je stigla. Potom su se umešali ljudi koji su bili u blizini i uspeli su da ih razdvoje“, zaključuje ovaj sagovornik. Ljuba, dečko iz obezbeđenja „Grand produkcije“, koji je zadužen za bezbednost mladih pevača te diskografske kuće, u razgovoru za “Alo!” rekao je da je Milena bila pijana, te da je ona nasrnula na njega. Ujedno, opisao je kako je sve teklo.” Milena je došla na naš nastup dok je Aleksandra pevala. Bila je u nekom društvu sa kojim je sve vreme pila koktele, od kojih se zapila. Kad je došla, javila mi se, kao i ja njoj, jer smo bili u korektnim odnosima. Posle nekog vremena, samoinicijativno se popela na binu, uzela Aleksandri mikrofon i počela da peva njenu pesmu. Gazda mi je prišao i rekao da je platio da peva Aleksandra i da sklonim Milenu sa bine. Aleksandra mi je rekla da joj je Ćeranićeva uzela mikrofon iz ruke. Rekao sam joj da siđe sa scene jer nastupa Aleksandra, što je ona i uradila”, kaže Ljuba, koji je mislio da će se tu završiti njihova komunikacija. Ipak, posle pet minuta, Milena se vratila i počela da se svađa sa njim.
“ Pitala me je da li imamo neki problem, na šta sam odgovorio da nemamo, već da sam je samo zamolio da siđe sa bine jer je tako gazda lokala rekao. Počela je da viče na mene, u fazonu ‘slušaj ti, nemoj ti mene da skidaš sa bine’ i htela je noktima da me zagrebe po licu. Instiktivno sam je odgurnuo i ona je sela u vodu. Da ne bude zabune, ceo lokal je u vodi do pola kolena, takav je klub. Nisam nikoga bacao u more i slično. Svi su videli da je ona mene napala, a da sam je udario, to bi se videlo”, rekao je na kraju razgovora telohranitelj Ljuba. Sa druge strane, Milena je potvrdila i rekla: “Ne želim da trošim reči na takvu osobu! Mogu samo da kažem: ‘Neka služi svakom na čast ko na ženu digne ruku!’“. Menadžer „Zvezda Granda“ Boba ispričao je svoju verziju ovog događaja: “ Milena je počela da peva iako to nije bio njen nastup. Ljuba joj je dozvolio da otpeva jednu pesmu, ali kada je video da počinje da peva i drugu, zamolio je da siđe s bine kako bi Aleksandra Bursać nastavila. Međutim, Milena je odreagovala burno, pa su počeli da se svađaju i guraju”, kaže Boba, koji tvrdi da jeste bilo svađe, ali ne i tuče: “ Da su se svađali, jesu, da su se međusobno gurali, jesu, ali do fizičkog obračuna nije došlo! Sve bi bilo u redu da Milena nije bila ucirkana, pa joj se nije moglo dokazati ništa”, uveren je „Grandov“ menadžer. I Dragan Pićan, u čijem se lokalu incident dogodio, ima svoju verziju događaja: “ Ja sam se sa Žikom Jakšićem dogovorio za tri nastupa za ‘Zvezde Granda’ i dosad je sve bilo ispoštovano. Video sam Milenu na plaži, pozdravio sam se s njom, a jedan od mojih gostiju je zamolio da otpeva nešto, što je ona prihvatila uz opasku: ‘Hoću zbog gazde, i to gratis.’ Ja sam se samo nasmešio i otišao. Inače, nisam video nikakvu frku jer je gužva bila strahovita, a i da se desio incident, sigurno bih saznao za njega”, tvrdi gazda otvorenog šanka u Trstenom.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар