Dvadesetdvogodišnji maneken agencije „Fox“ Danijel Mihailović pobednik je manifestacije „Best model of the World“ u svetskoj konkurenciji. Beograđanin se za laskavu titulu najboljeg svetskog modela borio u konkurenciji pedeset zemalja sveta u bugarskom gradu Plovdivu.
- Pre nego što sam otišao u Plovdiv učestovao sam na milanskoj „Nedelji mode“ gde sam, između ostalog, prezentovao „D & G“ modele na šou-rumu. Da sam i posle takmičenja imao sreće, dokazalo je mnoštvo novih ponuda.
Uskoro ću raditi kao model na turskoj „Nedelji mode“ u Istanbulu, gde sam dobio odličnu ponudu da glumim u jednoj popularnoj televizijskoj seriji – za magazin „Hello!“ zadovoljno kaže zvanično najbolji muški model sveta, koji kroz osmeh sumira utiske o dvonedeljnom boravku u Bugarskoj.
- U Plovdivu, koji je po veličini drugi grad Bugarske, boravio sam petnaest dana tokom kojih smo imali niz aktivnosti i obaveza dok smo se pripremali za ovu manifestaciju. Finalna svečanost održana je 30. jula, u tamošnjem čuvenom Rimskom amfiteatru koji je izgledao fantastično. Na bini su podignute spektakularne kulise, a u areni je na gala događaju bilo mnogo ljudi. Proglašenje pobednika uz veliki vatroment doprinelo je da ova svečanost bude uzbudljiva. Ja sam izabran za najboljeg svetskog manekena, dok je Bugarka Iva Atanasova proglašena za pobednicu u ženskoj konkurenciji. Da se lepa međunarodna karijera smeši atraktivnom studentu „Falkuteta dramskih umetnosti“, dokazuje sve više primamljivih poslovnih ponuda koje svakodnevno dobija. O daljim planovima i o tome da li je zaljubljen najbolji muški model na svetu kaže:
- Moji dalji planovi su da se sada preusmerim na obaveze na fakultetu. Posle toga idem u Istanbul da radim tursku „Nedelju mode“. Trenutno sam emotivno ispunjen.

Izvor: Hello Magazine

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар