Dok mnogi sumnjaju da je vezu sa Nikolom Nemeševićem iskoristila samo da bi pobedila u „Velikom bratu“, Marijana Čvrljak i posle izlaska iz kuće sa pozamašnim čekom priznaje da pati za Beograđaninom!

Trenutno najpopularnija Hrvatica u regionu kaže da je teško podnela to što ju je Nemeš neočekivano i javno ostavio pred milionima ljudi:
- Kao da mi je nožem probadao srce. Dva dana pre toga mi je rekao da će me čekati, verovala sam mu, imali smo dogovor i planove... Ništa mi nije bilo jasno - rekla je Šibenčanka u intervjuu za magazin „Stori“, a na pitanje da li prema Beograđaninu i dalje gaji iste emocije, odgovorila je:
- Ljubav ne može tako brzo da nestane. I dalje ga volim. Naravno da sam bila spremna da se razvedem zbog njega. Bila je to ljubav na prvi pogled, osetila sam veliku privlačnost.
Pobednica „Velikog brata“ kaže da se nije čula sa svojim rijaliti ljubavnikom otkad je napustila kuću, ali da bi mu rado dala drugu šansu ukoliko bi se on pojavio pred njenim vratima:
- Ja ga volim. Još verujem u sve i nadam se da ćemo jednom moći da razgovaramo kao ljudi bez uticaja ostalih i negativnih strasti. Da zajedno sve sagledamo, da mu objasnim zašto su se desile neke stvari i zašto sam na početku bila uplašena i pričala gluposti jer sam htela da se operem zbog nekih stvari. Teško mi je jako! - iskrena je bila Čvrljakova.

Era Ojdanić: Marijana je nemoralna!
Govoreći o pobedi Marijane Čvrljak u „Velikom bratu“, Era Ojdanić je izjavio da je Hrvatica nemoralna, ujedno sugerišući ženama da slede njen primer!?
Znao sam da će Marijana da pobedi, jer sve što je nemoralno, danas pobeđuje. To i treba da bude pouka za žene, ako žele novac - predložila je u intervjuu za portal „vesti“ ova moralna gromada, poznata po sponzorisanju trostruko mlađih devojaka.
Bivši ukućanin “VIP Velikog brata” iskoristio je priliku da potkači četrdesetak godina mlađeg Nikolu Nemeševića, ali i da se ponudi za neki novi rijaliti.



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар