Uprkos tome što se spekulisalo da je Rahito odlučio da ispali Severinu Vučković i sarađuje sa Lepom Brenom, Hrvatica će ipak imati slavnog gitaristu na svom novom albumu

Ovu informaciju potvrdio nam je tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja, koji je kumovao poznanstvu između Severine i španskog umetnika.
- Filip Živojinović se pre nekoliko godina u Majamiju upoznao sa slavnim gitaristom Antoniom Rajom Rahitom i njegovim menadžerom Salom. Kada su čuli da je Filip iz Srbije, silno su se obradovali jer im se muzika sa ovih prostora veoma dopada - kaže za „Alo!“ Dragan Brajović.
- Mene je Filip prvo upoznao sa Salom pre šest meseci jer je Sal menadžer slavnog gitariste. Sada, kada su njih dvojica došli u Beograd, upoznao sam i Raja, kome su se moje pesme, koje je preslušao na internetu, veoma svidele. S obzirom na to da su njih dvojica još dok su bili u Španiji na „jutjubu“ videli Severinu, glavni razlog njihove posete Srbiji je bila želja da ostvare saradnju sa Hrvaticom, a to su mogli samo preko mene, jer trenutno radim na njenom novom albumu. Kako je Severina previše angažovana, jedva sam je ubedio da dođe do Beograda - priča nam Braja, čiji je sastanak sa Seve i Špancima urodio plodom.
- Našli smo se u jednom beogradskom restoranu 11. jula i dogovorili se da na Severininom novom albumu ja radim tekst, a Raj muziku. Inače, Španci su od svih pevačica sa ovih prostora tražili samo Seve jer im je ona zapala za oko, iako sam im ja predlagao još nekoliko drugih. No, oni su bili izričiti jer su oduševljeni njenim senzibilitetom i energijom. Na moju veliku radost, saradnja je ugovorena. Meni je bilo veoma stalo da Severina bude u toj priči zbog njene velike profesionalnosti i harizme koja se retko sreće. Inače, moram da istaknem da je Rahito vrsni umetnik, pa me stoga i ne čudi da ga je Brena već rezervisala da joj uradi nekoliko pesama. S obzirom na to da se Brena i Španac poznaju više od godinu dana, logično je da uzme za saradnika nekoga ko je radio za Rikija Martina, jer Brena ima njuh za biznis - zaključuje Braja.
Kako joj je poslednjih godina krenulo, izgleda da će Severinina karijera tek procvetati. Srećne joj bile nadolazeće četrdesete!

Španci razmenjivali iskustva sa Dinkićem i Lesendrićem!
Iako su veliki profesionalci koji imaju vrhunski studio, Sal i Rahito želeli su da vide u kakvim studijima rade naši muzički producenti. Filip Živojinović i Dragan Brajović odveli su ih u studio kod Mlađana Dinkića i Kikija Lesendrića, gde su razmenjivali muzička iskustva i razgovarali o prilikama na našoj estradnoj sceni.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар