Nakon što je portparolka SPS-a nazvala pojedine devojke “poslovnom pratnjom”, među njima se našla i devojka pevača Saše Kovačevića, a on je odmah stao u odbranu svoje drage!

Nakon prašine koja se podigla oko devojaka koje su se u društvu vlasnika jednog beogradskog fakulteta pojavile na proslavi godišnjice SPS-a, posebnu pažnju privukla je izjava Ivane Petrović, portparolke ove stranke, koja je u jednim dnevnim novinama pomenute devojke nazvala “poslovnom pratnjom mlađanog rektora”. Među hostesama koje je Petrovićeva nazvala “poslovnom pratnjom”, našla se i Jovana Koković, devojka pevača Saše Kovačevića, piše Svet.

Posle izjave portparolke SPS-a, koja je i njegovu devojku svrstala u krug devojaka sumnjivog morala, oglasio se i mladi pevač.

- Glupo je i neukusno da se moja devojka Jovana svrstava u jednu takvu priču! U izjavi portparolke SPS-a između redova se može pročitati šta je ona želela da kaže, i na koga je aludirala. Njena izjava se odnosi na neke od devojaka koje su se pojavile na tom događaju, a ne na Jovanu, izjavio je Saša Kovačević.

Pevač je naglasio da se njegova devojka bavi modelingom, i da pomenuta priča o njoj u negativnom kontekstu nije tačna.

- Jovana je pored manekenstva s vremena na vreme angažovana na prijemima i promocijama u gradu, i njen posao tamo je da samo bude lepa i nasmejana. Radila je promocije, pojavljivala se u reklamama, i svaki put je profesionalno odradila svoj posao. Njoj negativan publicitet nije potreban, zaključuje Kovačević.

Izvor: Smedia.rs


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар