Nakon pogibije Darka Radovanovića, mnoge televizije i radio-stanice napravile su emisije u čast popularnog pevača, a „Radio-televizija Vojvodina“ spremila je nešto slično, ali bez podsećanja u uglu ekrana da je Darko preminuo!

Naime, nacionalna televizija Vojvodine emitovala je 50 dana posle njegove smrti emisiju „Imam jednu želju“ u kojoj je gost bio Darko Radovanović, a ni na koji način nije obavestila gledaoce da je reč o reprizi ili emisiji u znak sećanja. Uredništvo je očigledno zaboravilo da je u najmanju ruku korektno staviti naznaku „in memoriam“, ako već ne naglašavaju da je reč o reprizi.
Iako smo mi mislili da je u pitanju mali propust ili greška tehničke službe njihove televizije, voditeljka Nataša Ilić-Jovanović nam je dala drugačije objašnjenje.
- To je bila retrospektiva šest do sedam emisija koje smo pre snimili. Moji nadređeni su odlučili da u tom slučaju ne može stajati da je emisija reprizna, a pošto je sa Darkom gost bila Ivana Selakov i još dosta njih, nezgodno bi bilo staviti „in memoriam“. Emisija takođe nije mogla da se seče, tako da smo odlučili da ništa nećemo napisati u uglu ekrana. Darko je bio divan čovek, profesionalac i pevač, tako da je meni drago što smo se podsetili njegovog glasa i pesme - prokomentarisala nam je Jovanovićeva.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар