Defileom takmičara iz 16 gradova Srbije sinoć je startovao novi rijaliti šou „Maldivi, više od igre“ na Hepi televiziji. Zaslepljeni tropskim ambijentom, palmama, peskom, bazenom i vodopadima, svi su najajavljivali pobedu za sebe i za svoj grad.

Borbu za nagradu prvi će započeti predstavnici Šapca, Subotice, Niša i Novog Beograda, koji će svoje snage i talenat odmeravati naredne dve sedmice. Oni će biti pod budnim okom gledalaca, koji će ih ocenjivati glasanjem, ali i voditeljskog para Tijane Dapčević i Bode Ninkovića, koji će se okušati i u ulozi sudija.
- Ja ću biti strog sudija! – najavila je Tijana.

- Ja ću im gledati kroz prste – šalio se Boda.

Dok su takmičari defilovali, voditelji su se šalili i na njima svojstven način „prozivali“ goste na „Maldivima“. Dapčevićeva je posebno bila inspirisana kad je stigla ekipa Novog Beograda, od koje je tražila viceve o Zemuncima i Novobeograđanima…
Prvi put do sada je ovakav projekat podržalo i Ministarstvo sporta i omladine, ali i proslavljeni sportisti.
- Projekat je odličan. Mladi treba da se afirmišu u sportu, a ovo je odličan način da se pokažu i proslave svoj grad na pravi način – rekao je na otvaranju Aleksandar Šoštar, bivši golman naše vaterpolo reprezentacije.
Marija Srećković, prvakinja u fitnesu, skočila je na binu, pozdravila takmičare i okupljene goste.
- Šta bih dala da se takmičim u ovom ambijentu, ali, sad je na vas red.

Pored zabave i nadmetanja, pobedničku ekipu čeka 10.000 evra, koje će iskorostiti za razvoj sporta u svom gradu, čije boje brane. U velikom finalu, pojedinac će dobiti nagradu od 50.000 evra.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар