Novak Đoković iskoristio je slobodno vreme u pauzi između turnira posetivši fudbalski klub Milan, za koji navija od malih nogu, a gde je dočekan kao istinska zvezda.

Asovi poput Ibrahimovića, Sedorfa, Inzagija, Kazana i drugih prosto su se utrkivali ko će pre da se slika sa prvim teniserom planete i „uzme“ neku pobedničku caku od momka sa Banjice.

- Ovo je za mene veoma specijalan dan koji neću da zaboravim dok sam živ. Veliki sam navijač „rosonera“ još od malih nogu i velika mi je čast što sam ih posetio baš ovde u njihovoj kući – rekao je Đoković.

Tek, ovo nije prvi susret Novaka i „rosonera“, kojima su se putevi već ukrstili pre šest meseci u Dubaiju, gde su razmenili šampionske „zavete“.

- Ibrahimović mi je tada rekao da će oni osvojiti Seriju A, a da je onda red na mene da osvojim Vimbldon. Održali smo obećanja. Sada smo postavili nove ciljeve, i to da ja zadržim prvo mesto na ATP listi, a Milan da osvoji Ligu šampiona. Spremni smo i na to – poručio je Nole.

Đoković je oduševljen i fudbalerima crno-crvenih čiji je dres nosio sve vreme boravka u „Milanelu“.

- Zlatan je moj idol, ali jako poštujem i Kasana, Pata, Sedorfa, Robinja, legende poput Neste, Inzagija, Gatuza, Ambrozinija. Sada kada sam upoznao većinu njih, imam dodatni razlog da ih bodrim uživo ili na televiziji u svim mečevima – rekao je Đoković.

Izvor: Novosti.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар