Nemeš je bio zaljubljen u Marijanu sve dok ga majka nije ubedila u suprotno! Svi oni koji su sumnjali da je mladi pevač ostavio svoju ljubav iz kuće „Velikog brata“ na nagovor svoje mame, bili su u pravu!

Gospođa Nemešević potvrdila je za naš list da je svoje dete posavetovala i uticala na to da onako naprasno raskine sa Hrvaticom!
Ekipa našeg lista morala je prethodno da se uputi u rodni grad Nemeševića, Požarevac. Međutim, do majke Nade nije bilo baš lako doći. Po ulasku u ovaj grad pozvali smo je da bismo joj najavili naš dolazak, ali se na njen broj telefona niko nije javljao. Potom smo se uputili do njihove porodične kuće, gde niko nije odgovarao na kucanja i pozive. Ipak, čekanje se isplatilo kada smo posle nekog vremena uspeli da dođemo do trenutno najpoznatije mame u Srbiji - Nade Nemešević!
- Moj Nikola ima 22 godine, tako da može da vam kaže šta ima. Ja neću ništa komentarisati. Obećala sam mu - bila je izričita Nada, da bi na konkretno pitanje da li je nagovorila Nemeša da raskine sa Marijanom odgovorila:
- Je l‘ vi slušate vaše roditelje kad vam nešto kažu? Eto, možete slobodno napisati da sam ga ja posavetovala kao roditelj šta je i kako najbolje za njega.
Potom je, verovatno svesna svoje rečenice, odmah skrenula priču rekavši da žuri, te da ima neke obaveze u gradu.
I pošto smo ceo dan proveli u gradu pokraj Velike Morave, iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa Nikolinim sugrađanima i čujemo njihovo mišljenje o Nemeševićevom ponašanju.

Nemeš: Baš me briga što se razvodi!
Iako je posle odluke da medijima ne daje nikakve izjave ipak odlučio da progovori za jedan, i to hrvatski, Nikola Nemešević je u stilu velike zvezde kolegama sa RTL televizije postavio i uslove pod kojima želi da priča, a jedan od njih je da se kamera ugasi nakon svakog pitanja kako bi mogao da razmisli!
Takođe, sa liste pitanja precrtao je sva ona koja imaju direktne veze sa njegovim i Marijaninim odnosom. Ono što je kolegama zapalo za oko je da su mu se sve vreme znojili dlanovi i da je bio baš nervozan. Na iznenađenje svih, priznao je da se za javni raskid sam odlučio, te da mu mama nije sugerisala za to.
- Za javni prekid sam se odlučio sam, bez uticaja majke. Sa Marijanom je gotova priča. Ništa mi ne znači što se ona razvodi. Nemam poruku za nju, samo za one koji hoće da čuju. Nije mi bilo lako da sednem na stolicu i da kao muškarac pred pet miliona ljudi priznam da sam bio budala. Trebalo mi je mnogo samokontrole da nikoga ne uvredim kada sam govorio. Neću da se kajem ni zbog čega. Verujem u pravu ljubav, a što se ovog u kući tiče, čak i da su emocije bile uzajamne, u šta sam ja verovao, poštovanja nije bilo, a bez uzajamnog poštovanja nema ljubavi. Ne može samo jedna strana da voli i da to pokazuje - rekao je Nemeš do koga, kako kaže, nije stigla nijedna negativna reakcija o njegovom ponašanju.

Anketa
Vodeći se time da se najsočniji i najverodostojniji tračevi mogu čuti u frizerskim salonima i kafanama, uputili smo se na ta dva mesta. Na prvom smo zatekli frizera Bokija, koji je bio raspoložen za razgovor.
- Dosta mojih prijatelja je osuđivalo Marijanu na početku serijala, međutim, posle nekog vremena smo uvideli da je ona skroz okej. Ono što joj je Nemeš uradio u finalu je za svaku osudu. Svi smo glasali za nju te večeri. Njegov najveći problem je što porodica i prijatelji imaju veliki uticaj na njega. Verujem da većina Požarevljana deli moje mišljenje o Nemešu, a to je razočaranje jer nije ispao džentlmen - zaključuje frizer.

I kelnerica Mira iz obližnjeg bifea, koja mu je sticajem okolnosti i bivša komšinica, imala je štošta da kaže o Nemeševiću.
- On je jedan najobičniji folirant kad je u pitanju seks, koga u stvari nije ni bilo, nego se samo pretvarao tamo, glumio neku muškarčinu. Ili radiš posao ili ne radiš, taj seks na plejbek mi je izgledao smešno i nerealno. Sve je tamo radio zbog para. Što se Marijane tiče, obrukao je i sebe i svoj grad jer nije ispao džentlmen - ispričala nam je u jednom dahu Mira.

Slično mišljenje ima i Ana, gospođa koju smo zatekli u centru, a koja radi na održavanju čistoće grada.
- Moji su više od mene pratili „Velikog brata“ i svi se slažu da nije ispao džentlmen i da se tako ne postupa sa ženama - bila je izričita Ana.
Sa druge strane, Maja, koju smo sreli u centru grada u kafiću, podržala je ponašanje svog sugrađanina:
- Mislim da je Nemeš okej dečko i da je možda malo ishitreno reagovao. Ne znam šta je u njegovoj glavi stvarno. Nisam pomno pratila, ali mislim da nije trebalo tako da postupi sa Marijanom u finalu .

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар