Stanari šou programa „Maldivi, više od igre", koji se emituje na televiziji Hepi, već prvog jutra imali su „zagrejanu" atmosferu jer su kraj bazena prodefilovale mlade i zgodne takmičarke, među kojima su i krunisane misice

Posebnu pažnju privlačila je najmlađa lepotica, Nina Aranđelović iz Niša, koja je tek napunila 18 godina. Pored nje su bile i Tamara Cvetković (27), mis Niša za 2004. godinu, i Bojana Ristivojević (23) iz Šapca, koja je proglašena za mis šarma za zapadnu Srbiju prošle godine.
Svi pomalo zaziru od Sanje Sučević iz Subotice, jer su čuli da „ume da bije".
- Sučevićeva je reprezentativac Srbije u kik-boksu i balkanski prvak. Ona je jedina žena kod nas koja se bavi ultimat fajtom. Deluje druželjubivo i igra fer, ali, kad se čuje šta sve zna, ostali se sklanjaju. Čak i muškarci - kažu na televiziji Hepi.
U zabavno-sportski šou „Maldivi, više od igre" u petak su ušli najbolji mladi predstavnici srpskih gradova. Njih 24 iz Šapca, Novog Beograda, Subotice i Niša pokušaće da pokažu šta znaju i zašto bi oni trebalo da pobede i donesu vrednu nagradu od 10.000 evra svom gradu.

Izvor: Press

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар