Otac pobednice "Velikog brata", Marijane Čvrljak, Ivo Kovačević, otvorio je dušu. On je u intervjuu za "Press" otkrio planove svoje ćerke, izneo mišljenje o nesuđenom zetu Nikoli Nemešoviću i priznao da Marijana razmišlja o tome da se pomiri sa suprugom Ivanom Čvrljkom. Ivo Kovačević ističe da Marijana im punu podršku porodice, a da dane provodi isključivo u društvu ćerke Korine.
"Marijana je dobro i brzo se oporavila od 'zatvora' u kome je bila 105 dana, osim što još uvek traži bubicu na sebi. Odmara se u krugu svoje porodice i ćerke Korine, sa kojom se neprestano igra. Korina je gledala mamu dok je bila u rijalitiju, ali samo do devet uveče."
Da li je tačno da će Marijana od osvojenog novaca kupiti stan u Zagrebu? "Ima ona dosta planova, ali je rano da donosi odluke. Za nju će uvek biti mesta u porodičnom domu ovde u Kninu, ali mi se nećemo buniti ako odluči da se osamostali. Daćemo joj savet kao i do sada, ali poštovaćemo njenu odluku."
Iako su mediji pisali da će je se otac odreći zbog ponašanja u rijalitiju, odlučio je ipak da je podrži. "To je bilo afektno stanje. Roditelj sam i dao bih joj svoje oči, da joj zatrebaju. Očevi podržavaju svoju decu koja su siledžije, ubice i lopovi, a moja Marijana nije ništa toliko strašno uradila. Povele su je emocije."
Da li su ona i suprug Ivan razgovarali i podneli papire za razvod? "Razgovarali su baš dugo i lepo, ali još uvek nisu odlučili da li će se razvesti. Ja ih nisam spajao pa ih neću ni rastavljati jer to je njihova stvar. Odlučili su da puste da se glave malo ohlade pa će videti kako će i šta će. Verujem da će naći pravo rešenje, pre svega zbog svoje ćerke."
Kako Ivo, kao muškarac, komentarišete postupak Nemeša koji je, nakon svega što se dešavalo u kući, ostavio Marijanu pred kamerama? "Neću da se mešam. Sa Nemešem sam se rukovao na finalnoj večeri i protiv njega nemam ništa. To što je on uradio nije potez pravog muškarca, već čoveka bez karaktera. Trebalo je sve što je imao da kaže Marijani u oči i tako na korektan način završi ono što je započeo u kući. Videćemo koga će više boleti sada nakon svega."
Hrvatska je puna grafita u kojima se Marijana naziva pogrdnim imenima, i dosta ljudi je osuđuje zbog javne prevare. Kako se ona bori sa tim? "Drži se ona dobro i sama sa sobom je u glavi raščistila neke stvari i shvatila da ne treba da sluša šta drugi imaju da kažu. Za sada nije imala neprijatnosti, bar ne ovde, u kraju gde živimo."
Pisalo se i da je stan u kome žive Kovačevići uzet jednoj srpskoj porodici u akciji "Oluja" u Hrvatskoj. "Stan sam dobio, a ne uzeo. Ja sam pošten čovek i oteto je prokleto. Učestvovao sam u ratu u koji sam otišao 1994. godine, u Milevik, nakon čega sam kao počasni vojnik Hrvatske dobio stan."

Izvor: Press

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

4 коментара

  1. Анониман // 02 јул, 2011  

    "Marijana je dobro i brzo se oporavila od 'zatvora' u kome je bila 105 dana, osim što još uvek traži bubicu na sebi. Odmara se u krugu svoje porodice i ćerke Korine, sa kojom se neprestano igra. Korina je gledala mamu dok je bila u rijalitiju, ali samo do devet uveče."- kaze marijanin tata, a STA KAZE DEVOJCICA KADA GLEDA MAMU DO 9 UVECE KADA SE LJUBI SA DRUGIM CIKOM A TO NIJE NJEN TATA

  2. Анониман // 02 јул, 2011  

    i jos komentar Nemes nije pravi muskarac jer joj nije u cetiri oka sve rekao nego javno, a zar ta njegova cerka marijana isto svom vencanom suprugu s kim ima i cerkicu nije sve u cetiri oka rekal da se zaljubila tj zasto nije cekala kraj VB pa da kaze muzu da se zaljubila i da se bori za Nemesaa napolju a ne da se nakon nedelju dana seksa s njim pred svima javno, nista gore Nemes nije uradio nego sto je ona svom suprugu cak mnogo gore je ona ispala a sada kao zrtva je i jadnica Boze svast

  3. Анониман // 03 јул, 2011  

    Da nije Nemeš dao svoju izjavu u sred glasanja ne bi pobedila Marijana i to je istina, možete da pričate šta hoćete....On je to rekao u savršenom trenutku da bi Marijana uzela nagradu i tako se i oprala pred celim svetom i postala svetica.
    Učinio je on njoj veliku uslugu, ne treba pljuvati po njemu!

  4. Анониман // 03 јул, 2011  

    Da nije Nemeš dao svoju izjavu u sred glasanja ne bi pobedila Marijana i to je istina, možete da pričate šta hoćete....On je to rekao u savršenom trenutku da bi Marijana uzela nagradu i tako se i oprala pred celim svetom i postala svetica.
    Učinio je on njoj veliku uslugu, ne treba pljuvati po njemu!

Постави коментар