Svetski top model i ćerka srpskog biznismena Milije Babovića, Manja Babović (20), posle fotografisanja za prestižni muški magazin „Sports ilustrejted", otvoreno priča o svojim uspesima, ali i strahovima. Manja ističe da je po uzoru na starije i poznatije koleginice prihvatila ponudu da pozira golišava jer je to sastavni deo njenog posla. "Pogledajte Naomi Kembel i Nataliju Vodjanovu koliko provokativnih fotografija imaju. Ja jesam uradila fotografije koje su provokativne za ove prostore, ali se radi o modnim fotografijama kakve svaki top model ima u svom buku. To je normalna stvar u poslu. Milion puta smo videli gole grudi top modela, ali to tada ne izgleda degutantno" kaže mlađana Babovićka.

Zašto se u Srbiji ranije nije znalo za tvoje poslovne uspehe već za tebe svi misle da si tatina ćerka koja troši njegov novac? "Nikada nisam želela da se eksponiram u javnosti. Želim da se samo priča o mojim uspesima u svetu modelinga, a ne o muškarcima sa kojima sam ili nisam bila. Što se tiče tatinog novca, mogu slobodno da kažem da su to predrasude bez osnova jer uopšte ne trošim njegov novac. On mi pomaže kada je plaćanje školarine u Londonu u pitanju, dok izlaske, šoping i putovanja finansiram sama i ponosna sam na to." Koliko ti je teško da nosiš teret poznatog prezimena budući da je tvoj otac preživeo otmicu i brojne ucene? "Ne mogu da zaboravim probleme koje je moja porodica imala zbog novca koji poseduje i ponekad zaista osećam strah za sopstvenu bezbednost. Na sreću, momak koji me čuva mi uliva stopostotno poverenje, a uz mene je od moje jedanaeste godine, pa na njega gledam kao na prijatelja. U inostranstvu je sasvim druga stvar. Tamo se ne osećam ugroženo iz prostog razloga što se ne zna ko je moj otac. Uprkos svemu, ponosim se svojim prezimenom i srećna sam što smo porodično ostvareni ljudi."

Srpski tabloidi su te povezali sa Simonom de Karićem. Ima li istine u tim navodima? "Simon je kum moje sestre i vest da smo u vezi šokirala je i mene i moju porodicu. Nas dvoje se družimo u Londonu, ali nikada jedno prema drugom nismo osetili ništa više od prijateljstva." A da li si bila u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem? "To nije istina. Sašu sam upoznala kad je bio zaštitno lice firme mog oca i silom prilika smo se sretali i nekoliko puta razgovarali. On je jako fin i vaspitan momak. Sada nismo u kontaktu, ali sam sa prijateljima bila na njegovom koncertu u Beogradu." Kakvi te muškarci privlače? "Slagala bih kada bih rekla da mi izgled nije bitan. Ipak, ukoliko momak ne poseduje ništa osim toga, veza je osuđena na propast. Tražim muškarca sa kojim mogu da ostvarim sve svoje fantazije." Da li ti je važno da bude bogat? "Naravno da ne. Ipak, s obzirom na to da zarađujem od svoje šesnaeste godine i da se veoma trudim da budem uspešna u svom poslu, smatram da isto tako muškarac mora da bude ostvaren jer najviše na svetu mrzim lenjost."


Izvor: Press

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар