Oproštajno veče i žurka koju su organizatori Happy televizije pripremili za učesnike serijala "Maldivi, više od igre", za Strahinju Mladenovića iz ekipe Beograd – Novi grad i Sanju Stanić iz Niša bilo je oproštajno i u ljubavnom smislu. Naime, Nišlijka je rešila da se ne upušta u vezu sa zgodnim Beograđaninom, sa kojim je za vreme trajanja "Maldiva" provodila mnogo vremena, što je Strahinji baš teško palo.
"Što si takva? Ponašaš se prema meni kao da sam ispod svih", govorio joj je Strahinja.
"Priznajem, zaljubio sam se. Hoću da budem sa tobom. Neću te ni prevariti, niti zaje...ti, mogu da ti pružim bajku. Što me odbacuješ? Sviđaš mi se. Ne zanima me da mi dođe Anđelina Džoli, ja želim tebe. Zašto to ne možeš da shvatiš? Ni prema onima za koje me baš briga, nisam se ponašao kao ti prema meni. Prihvatiću i da mi ne budeš devojka, budi mi drugarica, ali nemoj da me odbacuješ, molim te."
Nišlijka je gledala negde pored Strahinje i nije mnogo odgovarala na ove njegove ljubavne vapaje. "Ne znam šta da ti kažem, glupo je", rekla je Sanja.
"Tebe samo brine ko će šta da kaže i šta će da pomisli", bio je uporan Strahinja: "Do svih ti je stalo više nego do mene. Nije u redu. Spreman sam da ti posvetim svu pažnju, a ti me odbacuješ. Nemoj to da radiš."
Bilo je očito da je Strahinja odlučan da je odvuče u krevet, ali se Nišlijka nije dala. Mada je prethodnih dana spavala sa Strahinjom u istom krevetu, ispod čaršava se ništa konkretno nije dogodilo. Posle nekoliko sati ubeđivanja, njih dvoje su otišli zajedno da spavaju, ali se sve svelo samo na Strahinjin zagrljaj.
"Nemoj da si takva", plačnim glasom je molio Sanju da ga ne ostavlja, ali je ona bila izričita. Naime, ubrzo po ulasku u serijal "Maldivi", ovo dvoje započelo je ljubavnu romansu, ali ona, po svemu sudeći, neće biti nastavljena.

Izvor: Novosti online

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар