Nakon što je Miloš Bojanić čvrsto obećao da će Dragana Marinkovića Macu terati do sudnjeg dana zbog uvreda u „Farmi 2“, izgleda da će i Amela Dervišević, koja je glumca i voditelja tužila za seksualno uznemiravanje, poći Braćalinim stopama dok ne istera sve na čistac!

Podsećanja radi, Amela je podnela tužbu protiv Mace jer ju 14. decembra 2005. na pijaci Ciglane u Sarajevu prolaznik Zdenko Jovanović uhvatio za stražnjicu i za to dobio 20 konvertibilnih maraka. Novac mu je dao Maca, pošto je kamera ovaj događaj snimala za njegovu emisiju „Niko kao ja“, emitovanu na OBN televiziji.

Iako je Kantonalni sud u Sarajevu ovim povodom Marinkovića već osudio, Amela je uputila žalbu čim je istekla uslovna kazna od dve godine, pa mu je tako sud uputio javni poziv za glavnu raspravu, koja je zakazana za 3. oktobar, a sve radi naknade nematerijalne štete u visini od 15.000 evra.
- Ne znam šta više hoće od mene! Mislio sam da je sve završeno. Na sve ovo vrlo čudno gledam, isto kao i kada sam bio neopravdano optužen. Neka me tuže dokle hoće, neću doći na sud - kaže Marinković za sarajevski list „Dnevni avaz“.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар