Za voditeljku Ljubinku Dobrosavljev neće više biti mesta u "Grand produkciji", dok će "Zvezde Granda" dobiti dva nova voditelja. Dosadašnji voditelji "Zvezda Granda" Ljubinka Buba Dobrosavljev i Vladimir Stanojević biće zamenjeni Anom Sević i Milanom Mitrovićem, s tim što Ljubinka neće uopšte biti deo "Grand produkcije".
Vladi Stanojeviću namenjeno je da bude voditelj "Grand parade", dok za njegovu koleginicu iz tek završenog serijala više neće biti mesta u ovoj kući.
"Ana i Milan su postali popularni tokom takmičenja i publika ih voli. Pričalo se i da je Mitrović zaljubljen u Užičanku, ali oni se mnogo dobro slažu i funkcionišu kao drugovi. Saša Popović je procenio da su njih dvoje tandem koji bi podigao gledanost emisije, pa je odlučio da zameni Vladu i Bubu. Stanojević će biti voditelj 'Grand parade', dok će Buba morati da traži novi posao", kaže izvor iz "Granda" za "Kurir".
Saša Popović je bio nezadovoljan kako je Buba vodila finale "Zvezda Granda", a dotična voditeljka kaže da još uvek nije obaveštena o odluci čelnika "Grand produkcije". Ipak, Buba im ne zamera što žele da je zamene.
"Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovićem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno", kaže voditeljka.

Izvor: Kurir

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар