Izgleda da ćemo u novom rijalitiju „Maldivi“ osim raznih igara u kojima će se učesnici takmičiti, imati prilike da vidimo i rađanje nove ljubavi.

Naime, šou je tek počeo, a Nina Aranđelović iz Niša i Saša Zarić iz Šapca ne gube vreme, već su se na prvoj žurki prepustili uzburkanim strastima. Verovatno da su kokteli, muzika, bazen i vrela noć dodatno zagrejali varnice između takmičara, pa su tako Nina i Saša sve vreme đuskali zajedno, šetali držeći se za ruke, grlili, ljubili. I ništa od ovoga ne bi bilo čudno da najmlađa učesnica rijalitija nije po ulasku u „Maldive“ popunila upitnik u kome je napisala da je jako zaljubljena i da je duže vreme u vezi, a zatim svojoj drugarici iz tima otkrila da joj se sviđa Saša Zarić.
- Dopada mi se Saša, duhovit je, iskren. Ovde smo dve nedelje, pa da vidimo kako ćemo dalje. Emocije ne biraju! - rekla je Aranđelovićeva.
Nina i Saša, prepušteni jedno drugom, nisu obraćali pažnju na dobacivanja koja su im upućivali takmičari, ali su izjavili da još uvek ne znaju šta će biti sa njima i da će se prepustiti trenutnim emocijama.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 11 јул, 2011  

    ako ako samo napred...

Постави коментар