Na nedavnoj konferenciji za novinare koju je održala povodom izlaska svog novog albuma “Začarani krug” pevačica Lepa Brena objasnila je zašto je došlo do saradnje između njenog tima i Lukoila, šta misli o muzičarima sa kojima je sarađivala na novom albuma i objasnila je zašto misli da bi i danas mogla da napuni bar dve-tri Arene.

“U svetu je trend da pevači sklapaju ovakve ugovore sa velikim kompanijama! Ugledali smo se na njih i spojili lepo, pametno i korisno!
Zahvaljujući ovom ugovoru direktnu korist imaće građani koji će moći da se voze jeftinije, a biće i u mogućnosti da slušaju moj novi CD, koji će se na pumpama ‘Luk Oila’ prodavati po vrlo pristupačnoj ceni” – izjavila je Brena i dodala:

“Velika mi je čast što su na ovom CD-u radili ljudi koji traju decenijama, a to su Hari Mata Hari, Kiki Lesendrić, Dragan Brajović, Petar Grašo, grupa ‘Trag’ i drugi.”
Nije bilo nekog nadmetanja između nas, možda malo pevačkog maltretiranja… s njihove strane, ali dobro, izvukli su najbolje od mene. Kad radite s ljudima koji su toliko iskusni u svom poslu, veoma su kreativni i inspirativni za mene. Novi album posvećen je svim ženama koje se bore protiv muške dominacije i muškog sveta danas. Planirano je bilo da ga izdam 20. avgusta, ali s obzirom da je letnji period, odlučili smo da to bude mesec dana ranije. Uradila sam već četiri spota, spremaju se s ekipom da rade novi…” – kaže Brena koja svoj veliki koncert najavljuje za 20. oktobar u Beogradskoj areni.

“Za koncert najavljujem veliku spektakularnu priču, povratak iz 2011 u 1982. godinu kada je bilo nekako drugačije, već sam napravila scenario u glavi… I ne znam da li će jedna “Arena” biti malo, priznajem da uvek volim da pevam pod otvorenim nebom, ali, ne verujem da bi to radila sa tako preskupom produkcijom. Nekad smo radili 31 Dom sindikata zaredom, mogli bi sad dve-tri “Arene”.

Izvor: Svet plus

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар