Taman kad smo pomislili da je medijskom prepucavanju između voditelja Ivana Ivanovića i potpredsednice kompanije „PinkTatjane Vojtehovski došao kraj, u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ opet je prozvana „ružičasta“ televizija, ali je i voditeljka „Trenutka istine“ predstavljena kao čistačica!

Obraćajući se gledaocima u studiju i publici kraj malih ekrana, voditelj je dobar deo posvetio analiziranju intervjua koji je Tanja dala za naš list.
- Ne znam da li ste čuli da je Tatjana Vojtehovski rekla za mene da sam prešao granicu dobrog ukusa? Nemojte sada da očekujete da se šalim. Televizija „Pink“ je kažnjena sa 750.000 dinara zbog sadržaja emisije koju ona vodi, tako da ja sa tom ženom ne mogu da pričam o granici dobrog ukusa. Takođe, Tatjana je rekla da bi mogla da ode sa „Pinka“. Pa, Tatjana, neko mora da ostane na „Pinku“ da proluftira i zalije cveće - rekao je između ostalog Ivanović u emisiji.
Kako bismo čuli komentar potpredsednice kompanije „Pink“, pozvali smo je, a ona nije želela mnogo da komentariše Ivanove izjave.
- Ne želim da komentarišem, ali ne zato što sam ljuta, već zato što stvarno ne znam šta bih rekla. Nemam razlog da se ljutim, ako on misli da je to duhovito, OK. Mislim, sad da idemo: on je rekao, ja sam rekla, on je rekao... Stvarno nema smisla - rekla nam je kroz osmeh gospođa Vojtehovski.
Valjda će jednom nastupiti trenutak istine, pa ćemo shvatiti ko je u pravu...

Brena se smejala Ivanovićevim forama na račun „Pinka“!
Iako je mnoge iznenadilo gostovanje Lepe Brene na „Prvoj“, pravi šok je tek nastao kada se legendarna pevačica smejala forama u kojima je Ivan Ivanović isprozivao Tatjanu Vojtehovski i njenu matičnu televiziju „Pink“. Ali, ni tome nije bio kraj jer je njen novi spot „Ne bih ja bila ja“ isto veče pušten i na „numeričkoj“ i na „ružičastoj“ televiziji, što je presedan, jer je poznato da „Pinkovi“ puleni svoje nove „materijale“ premijerno izvode i emituju kod Ognjena Amidžića ili u „Grandovim“ emisijama.

Tanja: Ivanović prelazi granicu dobrog ukusa!
Inicijalna kapisla za Ivanovićevu prozivku bio je intervju koji je voditeljka emisije „Trenutak istine“ dala za naš list, kada je na pitanje šta misli o Ivanu i njegovoj emisiji rekla:
- To je emisija sa visokom produkcijom i ono što je činjenica je da je napravio veliki pomak u karijeri. To je jedna strana priče. Druga je da često ume da pređe granicu zakona o radiodifuziji, a o granici dobrog ukusa i da ne govorimo.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар