Nakon sedam dugih godina braka u kojem su se pre tri godine izrodili blizanci Maks i Em, Dženifer Lopez i Mark Antoni se razvode.

I dok niko nije ni naslućivao probleme u ljubavi ovog para, njih dvoje su jutros, poput "groma iz vedra neba", objavili ovu nesrećnu vest:

- Odlučili smo da prekinemo brak. Ovo je bila veoma teška odluka. Ipak, ne rastajemo se u neprijateljskim odnosima, već smo drugarski došli do zaključka da moramo da prekinemo. Predstoji nam veoma bolan period i nadamo se da ćete ispoštovati našu privatnost - piše u obaveštenju koje su poslali medijima.

Razlozi ljubavnog kraha još nikome nisu poznati.

Razvod Dženifer Lopez i Marka Antonija je, zaista, veliko iznenađenje za sve. Oni su do juče u javnosti razmenjivali strastvene poljupce i zagrljaje podrške.

Zbog toga su njihovi fanovi jednom rečju - šokirani. Svi se sećaju čuvenog poljupca para koji se odigrao 25. maja kada se Dženifer Lopez svečano priključila žiriju "Američkog idola". Tada su pokazali da su još zaljubljeni.

Burne ljubavi
Dženifer Lopez i Mark Antoni su započeli vezu u Januaru 2004. godine, samo tri nedelje od kako je Dženifer raskinula sa glumcem Ben Aflekom. Iste godine, u junu, njih dvoje su izgvovorili sudbonosno "da". Pre tri godine su dobili blizance, a palnirali su još dece. Dženifer Lopez je pre Marka imala dva braka - sa Ojani Noom (koji preti da će pustiti njen porno snimak) i plesačem Krisom Džadom. Antoni iz prethodnog braka ima dva sina desetogodišnjeg Kristina i sedmogodišnjeg Rajana. Iz veze pre braka ima tinejdžerku Arianu.

Poslednji put su se zajedno pojavili 10. juna u Njujorku na jednoj manifestaciji.
I tada su se strastveno ljubili.

Zbog toga verovatno niko nije video problem u tome što se Dženifer i Mark prošle nedelje nisu zajedno pojavili na manifestaciji Britanskih nagrada kada su se slavni upoznavali sa Princom Vilijamom i Kejt. Dženifer je tada došla u pratnji svoje majke.

Brak Dženifer Lopez i Marka Antonija je do danas bio kao u bajci. Barem je tako izgledalo. Kroz sve životne puteve su išli zajedno, kako privatno, tako i poslovno.

Godine 2005. sarađivali su na prvom albumu Dženifer Lopez na španskom jeziku.

Dve godine kasnije glumili su u filmu "El Cantante".

U aprilu ove godine objavili su da planiraju da zajedničkim snagama pokrenu šou "Q'Viva! The Chosen" sa Sajmonom Fulerom, osnivačem "Idola"

Ništa nije ukazivalo na to da će jedno drugom reći zbogom.

Izvor: Blic

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар