Pošto je priznao da je gej ovog prošlog marta, svi špekulišu sa kim se viđa Riki Martin. Priča se da 38godišnji pevač ima dečka i to Italijana. Valerio Pino je model koji se slikao nag za najnoviji fotosešn.

Sinoć je Riki iskucao na svoj Tviter nalog: "Već je petak? Nedelja je bila duga! Produktivna! Umoran sam baš! Vreme za odmor." Pitamo se kada njegov novi muzički materijal izlazi?

Valerio je inače počeo svoju karijeru kao profesionalni igrač, da bi vremenom njegov talenat i želja za samodokazivanjem rasli. Želeo je da se poroba i van granica svoje zemlje, tako da je uspeo da izgradi karijeru i u Španiji i da bude jedno od najplaćenijih lica u toj zemlji, što je malobrojnim strancima polazilo za rukom. O svojoj popularnosti u to vreme u Španiji je rekao:
Nisam bio spreman pre mnogo godina na ovu popularnost. Nisam je čak ni mogao zamisliti. Odlučio sam da stavim sve na test. Želeo sam da vidm da li mogu da uspem čak i u drugoj zemlji. Prijavio sam se za Ostrvo (realiti emisija gde se poznati takmičari bore za opstanak, nešto poput Surviver-a). Stavio sam sebe na test ne kao profesionalnog igrača već kao muškarca. Izgubio sam pet kolograma i osigurao sam mesec i nedelju dana kao izgnanik.



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар