Svetlana – Ceca Ražnatović (38) i njena sestra Lidija Ocokoljić (37) uplatile su 500.000 evra u budžet Republike Srbije!

Viši sud u Beogradu potvrdio je da je prva od ukupno tri rate uplaćena, a od izvora vrlo bliskog poznatoj pevačici saznaje se da su pare uplaćene preko Cecinog računa.
- Od prodaje singla „Šteta za mene“ Svetlana Ražnatović je prikupila oko 450.000 evra, a ostatak je obezbeđen od prodaje albuma. Ceca je već prikupila novac i za drugu ratu – kazao je za Kurir izvor blizak pevačici.

Sestre su, podsetimo, obavezne da državi vrate milion i po evra.
- Iznos koji je dosuđen nije kazna, već vraćanje imovinske koristi koju su Svetlana Ražnatović i Lidija Ocokoljić prisvojile. FK Obilić nije istakao imovinski zahtev, pa novac vraćaju državi, jer niko ne može da zadrži ono što je nelegalno prisvojio – rekla je sudija Slađana Marković obrazlažući odluku da sestre, pored odsluženja kazne pritvora, moraju državi da vrate novac.

Iznos od milion i po evra, podsetimo, podeljen je u tri rate. Drugu ratu sestre moraju da plate u roku od šest meseci, a treću u roku od dve godine.

- Kako će obezbediti novac, sud ne zanima. Važno je da bude uplaćen na vreme. Stavljena je i hipoteka na kuću u Ljutice Bogdana, kao garant da će uplatiti treću ratu jer, kad stigne na naplatu, sestre će već biti slobodne.

Izvor: Kurir

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар