Ako smo do sada mislili da Svetlanu - Cecu Ražnatović i Jelenu Karleušu-Tošić zajedno možemo videti samo u fotomontaži, prevarili smo se jer ćemo takav prizor imati prilike da posmatramo za samo četiri meseca!

Naime, nakon što je u novembru prošle godine JK na svoj „fejsbuk“ profil okačila otvoreno pismo Svetlani Ražnatović, u kome nije štedela optužbe na račun svoje „rivalke“, Ceca je odlučila da priča epilog dobije na sudu. Iako folk zvezda trenutno služi kaznu kućnog pritvora, isti će verovatno napustiti 30. novembra, kako bi u Višem sudu prisustvovala ročištu povodom tužbe koju je uputila na adresu koleginice.
Kako „Alo!“ saznaje, prvooptužena Jelena Karleuša-Tošić imaće „zadatak“ da obrazloži i argumentuje sve tvrdnje koje je tada iznela.
Glavna rasprava je održana pre dva dana u sudu, ali su se tada pojavili samo advokati tužioca i tužene i tada je Cecin advokat potvrdio da ona ostaje pri svemu što je navela u tužbi. Sudiji je predloženo da se sasluša Jelena Karleuša-Tošić i svi ostali tuženi i svedoci, koji su preneli otvoreno pismo popularne pevačice - priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor iz suda i dodaje da svi navedeni akteri moraju biti u sudnici 30. novembra, inače će snositi posledice.
Podsećanja radi, poznato je da je prava retkost zateći ove dve pevačice na istom mestu u isto vreme. Pre sedam meseci, obe su se našle na velikoj proslavi magazina „Svet“ u beogradskom klubu „Teatro“ i kao što je bilo očekivano, ignorisale su jedna drugu.
No, kako stvari stoje, neće moći večno!

Ceca i JK bez komentara!
Kako bismo došli do komentara poznatih pevačica, pozvali smo njihove PR službe. Međutim, izjavu Jelene Karleuše-Tošić nismo dobili do zaključenja ovog broja, a Cecini saradnicu su nas uputili na njenog advokata u ovom slučaju Mišu Petrovskog, koji nam nije odgovorio na poziv.

„Ceco, zbog tebe sam trpela Arkana!“
U otvorenom pismu koje je Jelena Karleuša uputila Svetlani Ražnatović, pop diva je poručila Ceci da je glupa kao ku*ac.
- Da upoznam malo naciju sa nekim detaljima o našem nazovi odnosu: prvo sam zbog tebe trpela Arkana (mada, ko ga od svih nas nije trpeo). Zbog Arkana, novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lepo o meni. Znao se šablon - za Jecu loše, za Cecu - dizanje u nebesa. Iako, realno, ti to ne zaslužuješ, al‘ ajde, snalažljiva si. Život je borba, a parola je - snađi se. Ali, zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Hmm? Mislim, stajala sam tu... Nisi pokušala da sprečiš... Ali da... Opet stari odgovor - to je uradio Arkan, ne Ceca - napisala je između ostalog Karleuša.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар