Nakon što je makedonski šoumen i voditelj Bojan Jovanovski u intervjuu za „Alo!“ izjavio da su po njegovom mišljenju najveći seljaci na estradi mlade zvezde „Granda“, ovogodišnja ekipa muških kandidata bila je jednoglasna u oceni da je i on u istom košu!

- Ha, hvala mu. Nije bitno šta kaže, već ko kaže - ravnodušno je rekao Mišel Gvozdenović, dok se Milan Mitrović poslužio Bokijevom omiljenom stilskom figurom - ironijom:
- Boki je rekao da smo mi seljaci, a dolazio je u našu emisiju i bio gost u „Zvezdama Granda“?! Onda je i on seljak. Zahvaljujemo mu se na komentaru, dobar je dečko - izjavio je Mitrović, na šta je Petar Mitić uz osmeh dodao:
- Misliš devojka? Da, dobra je devojka on!
I koleginica ovogodišnjih finalista Nadežda Biljić pridružila se mladim pevačima u osudi izjave Makedonca.
- Kao prvo, ne vidim da je uvreda reći za nekog da je seljak, ali je on očigledno mislio da je tako. U svakom slučaju, sve i da prihvatimo da je uspeo da nas povredi takvom izjavom, ja bih uvek pre odabrala da budem najveći seljak nego najdeblji, poput njega.
Mladi pevači su očigledno izneli stav, pa je Boki 13 sada sam protiv svih. U svakom slučaju, Jovanovski je svojom izjavom opet uspeo da uzburka duhove, što mu je i bio cilj, ali i da zatvori još jedna vrata na estradi.

Žika Jakšić: On nije vredan komentara!
Etiketu seljaka koju je Boki 13 nalepio zvezdama „Granda“ u intervjuu za naš list, njihov menadžer Saša - Žika Jakšić nije želeo da komentariše, jer smatra da lik i delo ovog voditelja nemaju nikakvu vrednost.
- Ta izjava Bokija 13 nije vredna mog komentara. Ko je on? Ne želim da komentarišem to - bio je izričit Žika.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар