Osim buljuka mladića i raznoraznih biznismena, pevačicu Anu Nikolić (32) sada juri celokupna beogradska policija! Doduše, oni to rade po naredbi koju je nedavno izdao Prekršajni sud u Beogradu jer se poznata pevačica ponovo nije pojavila na suđenju za vožnju u pijanom stanju.

- Pošto ni iz drugog pokušaja sud nije uspeo da Nikolićevoj uruči poziv za suđenje na adresu u njenom rodnom Paraćinu, sudija je izdao nalog policiji da se ona nađe i utvrdi njena tačna adresa. Iako je poznato da Ana živi u Beogradu, sud je pokušao još jednom da joj uruči poziv na adresu u rodnom gradu, ali nije uspeo. Pošto se nije odazvala na nedavno ročište, pribegli smo rigoroznijim merama i vrše se razne provere - kaže naš sagovornik iz beogradskog Prekršajnog suda.
Za zgodnom Paraćinkom optuženom da je u novembru prošle godine vozila „mercedes ML“ sa 2,03 promila alkohola u krvi i pretila policajcima da će ih poslati na Kosovo intenzivno tragaju beogradski plavci. Ukoliko ne uspe da nađe Anu u njenom beogradskom „šteku“, policija može da je privede u sud. Ulazak u sudnicu bi bio strogo kontrolisan, a „devojka od čokolade“ teško bi mogla da na optuženičku klupu sedne u kratkom šortsu u kakvom je nedavno u „Vili Jelena“ vrckala ispred nosa portparolu Republičkog javnog tužilaštva Tomi Zoriću.
Nikolićevoj za vožnju u pijanom stanju preti kazna od 15 do 45 dana zatvora, ali je alternativa novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Pevačici će takođe dozvola biti oduzeta na period od osam do 12 meseci i dobiće 14 kaznenih poena. Ova prijava protiv nje je podneta redovnim putem, tako da joj nije određen pritvor.
Kako se nadala, dobro se udala!

Vozila pijana jer je zatekla dečka sa drugom u krevetu?!
Podsećanja radi, saobraćajna policija je 11. novembra oko 4 sata posle ponoći zaustavila „mercedes ML“ za čijim je volanom bila Nikolićeva na raskrsnici ulice Aleksandra Karađorđevića i Bulevara vojvode Putnika. Pripita pevačica „obećavala“ je policajcima da će ih poslati na Kosovo, u Babušnicu... Kasnije je promenila ploču, objašnjavajući da se napila jer je našla dečka s drugom u krevetu. Međutim, posle alko-testa, odvedena je na trežnjenje u policijsku stanicu Rakovica, gde je provela 11 sati. Nikolićevoj je i pre nešto više od četiri godine pisana prijava zbog vožnje u pijanom stanju, kada je, kako je sama tvrdila, bežala od policijskog automobila „jer je mislila da je reč o skrivenoj kameri“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар