Seksepilna pevačica Ana Nikolić prebolela je bivšeg dečka, sa kojim je raskinula pre mesec dana, i već se obrela u zagrljaju ruskog tajkuna koji joj trenutno pravi društvo na Crnogorskom primorju.

Kako saznaje Press, biznismen iz Rusije već mesecima je proganjao Anu i očigledno da mu se upornost isplatila. Njihova tajna večera na njegovoj jahti koja je usidrena u Budvi nije ostala neopažena.

Ruski tajkun, čiji identitet još uvek nije poznat javnosti, prošle godine pokušao je da smuva pevačicu tako što je hteo da zakupi klub „Spatru” u Budvi kada je ona gostovala. Pošto mu to menadžeri nisu dozvolili, a Ana je tada još uvek bila u ljubavi sa tadašnjim dečkom, on je odustao, ali nakratko. Kako saznajemo, Rus koji ima 41 godinu prisustvovao je svim većim nastupima „Barbike” iz Paraćina. Tako se obreo na koncertima u Zagrebu, Podgorici i svakom gradu koji ima aerodrom jer je posao u Rusiji mogao da ostavi samo na dan.

- Ana ove godine ima puno nastupa na Crnogorskom primorju i zbog toga je zakupila sobu u hotelu „Maestral” na dva meseca. S obzirom na to da on prati svaki njen korak, znao je gde će nastupati, pa je pretpostavio da će uzeti apartman u „Splendidu”, zbog čega je on odseo u tom hotelu. Kada je video da je pevačica u drugom hotelu, istog dana se premestio. Ani je bilo simpatično kada ga je videla u restoranu na jutarnjoj kafi. Razmenili su par reči i popili kafu i nakon toga su se videli nekoliko puta. Nismo se čule od tada, ne znam šta se u međuvremenu desilo – kaže naš izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, u poslednje vreme njihove zajedničke jutarnje kafe postale su uobičajene, a smeh i dugi razgovori ukazuju da tu ima nešto više od prijateljstva, naročito što svi znaju koliko se Anin udvarač trudio prethodnih meseci. Iako su nekoliko puta viđeni u Budvi i Bečićima kako uživaju u noćnim provodima u većem društvu, njihovi susreti bili su prisni. Ono što je usledilo kao šlag na tortu jeste tajna večera na jahti ovog milijardera koja je usidrena u Budvi.

- S obzirom na to da je fotoreporteri slikaju na svakom koraku, Ana je tu noć u predivnoj haljini ušla u taksi i okrenula se nekoliko puta oko sebe da bi proverila da je niko ne prati. Na jahtu je stigla oko 20 časova, gde ju je čekao samo on sa večerom na palubi, koja je okrenuta ka moru, tako da nije morala da brine da li će je neko od novinara videti sa obale – kaže naš izvor.

Kako se šuška u društvu pevačice, Ana je oduševljena pažnjom koju joj pruža ruski tajkun i načinom na koji je osvaja. Većina njih smatra da bi ovo viđanje moglo da preraste u ozbiljnu vezu.

Izvor: Press

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар