Eto šta ti je odgovoran tužilac, nikada ne miruje i uvek je na zadatku! Ovo je bio jedan od komentara koji se mogao čuti u četvrtak uveče, kada se na otvaranju terase vile „Jelena“ pojavio portparol republičkog tužilaštva Tomo Zorić.

Naime, istog trenutka kada je ušao na žurku, mogli su se čuti komentari da je došao u vilu Bogoljuba Karića da proveri da se tu ne krije jedan od najtraženijih begunaca u zemlji. Još kad je u jednom trenutku prišao pop pevačici Ani Nikolić, koja je počela da mu pokazuje svoje obline, pa je čak u jednom trenutku zadigla šorts i pred Zorićevim nosem je sevnula njena guza, šaputanje je prešlo u žamor.

- Garantovano traži Karića u njenom šortsu - kroz šalu su komentarisali očevici ovog jedinstvenog prizora.
No, šalu na stranu, situacija u kojoj pevačica pruža na uvid intimne predele visokom državnom službeniku ima sasvim drugačije objašnjenje. Sve je zapravo počelo kada je Nikolićeva, koja je bila u vidno pripitom stanju, shvatila da bi mogla da iskoristi upoznavanje sa Zorićem da bi preko veze mogla u sud obučena kako želi. Pošto je pre samo nekoliko nedelja bila kritikovana zbog pojavljivanja pred sudom u kratkim pantalonicama, Ana je od tužioca tražila da promene pravila.

Kako bi mu osvežila pamćenje, Ana je Tomi naočigled prisutnih demonstrirala kako je izgledala.
- I šta fali da ja dođem ovakva. Tomo, ajde, budi prijatelj pa mi završi da me niko ne dira! - rekla je Nikolićeva, dok ju je Zorić, iako zbunjen, najpre odmerio, a potom okrenuo glavu kada je shvatio da ga svi fotografišu.
Iako je odmah prestala da pokazuje guzu Zoriću i sela, Ana nije odustala od insistiranja da se promene pravila oblačenja u sudu. Da li će joj poći za rukom da svoju ideju izgura do kraja ostaje da se vidi.
U svakom slučaju, niko posle ovoga ne može da kaže da nije dala sve od sebe!


Otkud Nikolićevoj modrice?

Pošto je garderoba koju je obukla više otkrivala nego skrivala, nikome nisu mogle da promaknu modrice na nogama Ane Nikolić. Naravno, odmah su počele da se razvijaju i razne teorije kako je zaradila podlive po nogama, među kojima izdvajamo najinteresantnije.
1. Vežbala je koreografiju za Cecinu pesmu „Ako treba da ogulim kolena“.
2. Ima problem s mesečarenjem i udara u nameštaj.
3. Probala je da se ponaša u kafani kao Katarina Radivojević.
4. Trčala je za malim Japancem, pa se spotakla.


Seka Aleksić: Ana sad priča samo japanski!

Folk zvezda Seka Aleksić, koja je na događaj stigla u društvu supruga Veljka, nije propustila priliku da se našali sa situacijom kroz koju je Nikolićeva nedavno prošla.
Naime, pošto je Ana nedavno bila optužena da je izmislila usvajanje malog Japanca, Seka je, dok se pozdravljala, rekla:
- Ljudi, obraćajte se Ani samo na japanskom! Ona priča samo japanski!
Ovakav komentar nasmejao je Nikolićevu, ali i sve ostale koji su došli na otvaranje terase, među kojima su bili Nikola Lazetić i Sonja Marić, Danijela Jankov, Bojana Kesić, Vlada Stanojević, Bojana Stojković, Saša Vidić i mnogi drugi.


Tomo Zorić: Ana me je iskoristila

Portparolu tužilaštva Tomi Zoriću očigledno je preselo druženje s Anom Nikolić, pa je na sve načine probao da opere ruke od lascivnih fotografija.
- Na taj prijem nisam ni došao s njom niti smo s njega otišli zajedno. Izrazila je želju da se upozna sa mnom i ja sam kurtoazno prišao da je pozdravim. Razmenili smo bukvalno pet rečenica, razgovor nije trajao duže od pet minuta, ali je ona to iskoristila da ispozira fotoreporterima - branio se Zorić. Na pitanje da li je on to procenjivao prikladnost Aninog dres koda za pojavljivanja u sudu, Tomo kaže:
- Svako ima svoj dres kod, ja brinem za svoj. Isto kao što mogu da odgovaram isključivo za svoje postupke, ali ne i za tuđe!
Naravno, nismo odoleli da portparola tužilaštva ne pitamo je l‘ mu bilo neprijatno da bude gost porodice Karić, čija se glava, Bogoljub, nalazi na Interpolovoj crvenoj poternici, te da li je on to prikupljao informacije o odbeglom biznismenu.
- Ma vi banalizujete. Tamo sam otišao na poziv prijatelja, urednika jednih novina. I sami znate da kao portparol održavam kontakte s novinarima i da sam se pojavljivao i na vašim skupovima - kaže Zorić.
Mada se proneo glas da se Tomo juče po tužilaštvu pohvalio druženjem s atraktivnom pevačicom, on tvrdi:
- Ne, taman posla. Ja sam porodičan čovek. Sigurno se vidi i na slikama da sam bio zbunjen.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар