Između pop pevača Željka Joksimovića i njegove devojke, voditeljke Jovane Janković, izgleda da ponovo nešto nje uredu. Posle vikenda provedenog u Crnoj Gori, Željko je na sred aerodroma besneo na Jovanu, praveći galamu, što je privuklo pažnju svih prisutnih putnika.

Estradni par Željko Joksimović i Jovana Janković je vikend proveo na moru. Par je odseo u jednom budvanskom hotelu gde je Željko nastupao, dok su ostatak vremena provodili na plaži i obližnjim restoranima. Međutim, bajka je trajala do povratka u Beograd kada je pevač iz nepoznatog razloga počeo da viče na Jovanu na beogradskom aerodromu. Čitava situacija odigravala se u nedelju u popodnevnim časovima, kada je Željko toliko vikao da su se svi osvrntali i gledali u njih.

- Bio sam skoro na drugom kraju aerodroma i nisam čuo šta joj je konkretno pričao, ali se definitivno nije kontrolisao. Mahao je rukama i vikao na nju sigurno nekoliko minuta, ne obraćajući pažnju na to da ih svi prisutni putnici gledaju. Ona je savijene glave gledala u pod, slušala šta priča i nije progovorila ni reč. Videlo se da joj je bilo neprijatno i da je shvatala da su na javnom mestu, pa nije htela da se raspravlja. Tek kada je neki stariji gospodin prokomentarisao naglas:

„Dosta bre više!”, Željko je shvatio da urla nasred aerodroma i da ih svi gledaju. Zatečen celom situacijom, naglo je ućutao i povukao putnički kofer kako bi i Jovani dao znak da krenu. Oboje su ćuteći izašli sa dolaznih perona i uputili se ka automobilu koji je bio parkiran ispred aerodroma – piše Pres.

Razlog njihove svađe nikome nije poznat, ali je očigledno da razmirice još od raskida veridbe nisu prestale. Ipak, prisutni su najviše bili iznenađeni što se jedan estradni par tako ponaša na javnom mestu iako zna da su oči javnosti uprte u njih.

Izvor: Smedia

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар