Glasanje za pobednika Velikog Brata počelo je pre pet dana, a svakodnevni prikaz tabele glasova publike nije pogrešio – upravo su se Nikola, Lester cele nedelje nalazili pri dnu, u takozvanoj opasnoj zoni…Nikola i Lester da, ali ne i Nirmal i Nemeš!

Pre nego što neko “nebitan”, neko “razveden” ili neko prijatelja odšeta sa Košutnjaka bogatiji za 100.000 evra, i to uz muziku Jelene Karleuše, Severine i Nataše Bekvalac, treba odvojiti “žito od kukolja”. To je učinjeno polufinalne večeri kada je publika odlučila da glasa za Marijanu, Duška, Horvata, Brendona i Soraju.

Iako su Nirmal i Nemeš važili za favorite zajedno sa Marijanom, Nirmalu nije pomoglo taktiziranje ni računanje, a Nemešu seks sa Marijanom. Izbačeni su.

Dok su najbolji drugari Lester i Nikola srećni zbog ulaska u finale, ali i izlaska iz Kuće, Nirmal i Nemeš su “progutali knedlu” kada su čuli da napuštaju Kuću veče pred superfinale.

Momak koji je definitivno obeležio četvrtu sezonu rijalitija, zajedno sa Marijanom naravno, nije bio rečit po napuštanju Kuće. “Rekao sam sve…zbog nekih stvari se kajem”.

Nikola Nemešević je na pitanje da li će ostati sa Marijanom, opet kratko, rekao “da”.

Drugi “iznenađeni” ukućanin je bio malo rečitiji…

“Pomislio sam da sam jedan od favorita. Ja za sebe mislim da mogu da pobedim, ona tabela mi je dala potvrdu i tako…“, rekao je Nirmal. “Ne znam zašto se promenio taj procenat toliko…”

Da je bio zagrižen za pobedu jeste, ali otkriva da su i drugi takvi…”Verujte, svi razmišljaju o pobedi, a možda bi trebalo da pobede Marijana ili Nemeš, jer će njima pare biti najpotrebnije“.

Nikoli za razliku od princa VIlijama, izbacivanje nije palo teško.

“Srećan sam, drago mi je što sam stigao do finala! Osećao sam da će biti izbacivanje, pa nisam iznenađen“, rekao je Nikola po izlasku.

Lesterov najbolji drug će ostati upamćen po prijateljstvu sa Tamarom zbog kojeg je četvrta sezona rijalitija postala bogatija za jednog Spajdermena. Ipak, ljubljenja (navodno) nije bilo…”Nije bilo ničega, i da smo hteli nešto nismo mogli…“, rekao je Nikola.

Posle Nikole Maurovića, zlatna vrata su se zalupila i za njegovim “burazom” Lesterom.

“Draže mi je da vidim Nikolu, nego da bežim od Brendona“, rekao je “drugi Nikola” po izlasku. Mladi maneken iz Makedonije je rekao da je osećao da je on sledeći. “Intuicija me ne vara, a kada sam video da je Nikola izbačen, mislio sam da je bolje i ja da krenem…“.

O svom prijateljstvu sa Brendonom…”Dobar je momak, glupo mi je da pričam ružno o njemu”, rekao je Lester povodom priča koje su kružile među ukućanima da je performing artist zaljubljen u njega”.

Nakon burne večeri, preostale ukućane čeka duga noć…i jedan ček.

Izvor: mondo.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар