Neko po kazni, neko po zasluzi, neko tek tako ali na korak do ispadanja su Marijana, Nemeš, Nirmal i Brendon. Nemeš i Marijana zbog kršenja pravila nisu mogli da nominuju, a Splićanka je i nakon opomene opet šaputala i pokrivala mikrofon i usledila je kazna - direktna nominacija, dok su njenog dragog nominovali ukućani. "Dragi ukućani ne morate me nominirati ja sam nominirana", saopštila je Marijana a onda je počelo "glasanje za najneomiljenije" sistemom dva i jedan poen. Za razliku od prethodnih nominacija, ukućanima više nije bilo teško da kažu ni ime a ni razloge - nakupilo se...
Glavni razlog za Nemeševu nominaciju je upravo njegovo bahato ponašanje zbog čega je nagrada nekoliko puta umanjivana, za razliku od Nirmala kojem su, pored neprestanog mešanja "tamo gde mu nije mesto" zamerili i što je neiskren, često laže, a i tračari... Hm, zar to ne rade svi!? I dok je Nirmal dežurni "obaveštajac", Brendon je glavni krivac za lošu atmosferu u kući, a optužen je i za širenje negativne energije, laži, spletkarenje... Evo kako su glasali ukućani:
Bojana - Nemeš 2, Brendon 1
Antonija - Brendon 2, Nirmal 1
Soraja - Nirmal 2, Nikola 1
Nikola - Nemeš 2, Brendon 1
Brendon - Nemeš 2, Antonija 1
Lester - Brendon 2, Antonija 1
Nirmal - Soraja 2, Brendon 1
Duško - Nikola 2, Nirmal 1
Horvat - Nirmal 2, Brendon 1
"Očekivali smo da ćemo biti nominovani. Nema iznenađenja", složno su u ispovedaonici rekli Nirmal, Marijana i Brendon koji je priznao da je, ponekad, preterao. "Nisam nekad imao granice jer sam svestran i možda sam malo preterao a oni to nisu shvatili i eto", konstatovao je Brendon, dok je Nirmal bio na ivici plača... Publika će da odluči ko napušta Kuću tako što će između četvoro nominovanaih da galasa za onog koga želi da zadrži.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар