Veliki brat je ove godine odlučio da dobro "iscedi" svoje takmičare, pa ih je tako pet dana pred kraj podvrgao testu istine. Takmičari su na poligrafu otkrivali neverovatne stvari, a najšokantnija priznanja je imao Nemeš. "Osim prema Marijani, u kući sam osetio seksualnu privlačnost i prema Emi", iskreno je rekao Nemeš. Iako se od početka šoua predstvljao kao veliki zavodnik koji je bio sa gomilom devojaka, Nemeš je priznao da je lagao.
"Nisam govorio istinu kada sam rekao da sam 'povalio' 30 odsto moje akademije". Kada je ljubav prema Marijani u pitanju, tu nema dileme.
" Iskren sam, verujem Marijani i ljubav mi je bitnija od karijere". Marijana je imala slične odgovore kada je Nemeš u pitanju. " Zaljubila sam se u Nemeša", kao iz topa je priznala Marijana, ali je ćutala "kao zalivena" na pitanje da li voli svog supruga. Lester i Brendon čije su emocije i odnos pod velom misterije, neće ići u Prag, ako se Lester bude pitao. " Ne nameravam da idem sa Brendonom u Prag, ali mi prija njegova pažnja".

Nirmal koji tokom serijala nije mnogo govorio o svom životu, a kamoli seksualnom, sada je morao da prizna. " Seks mi traje od pet do deset minuta!"Prijateljstvo Horvata i Duška nikada nije bilo pod znakom pitanja, ali su njihovi odgovori otkrili da nije sve baš tako kako izgleda: "Horvat mi je konkurencija i nominovao bih ga kada bih bio siguran da ću tako pobediti", objasnio je Duško, a Horvat je ispričao: "Ako bih pobedio, ne bih podelio nagradu sa Duškom". Inače, tokom poligrafa je otkrivena i jedna ljubavna priča. Horvat je zaista imao nešto sa Antonijom. " Antonija i ja smo se ljubili ispod pokrivača", otkrio je Horvat.

Izvor: Blic.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар