Gledanje seksa uživo učesnicima rijalitija „Veliki brat“ postalo je svakodnevica i osim povremenih ogovaranja Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića, nije bilo prigovora, dok se Branislav Radonić pre dve noći nije pobunio i prekinuo ljubavnike u akciji koja se odvijala u autobusu na „otpadu“.

- Hej, hej! Ne drmajte autobus, ljudi! Meni se povraća kao nikad! - povikao je Brendon, te Marijanu i Nemeša prekinuo usred seksualnog odnosa.
Iako ih je Brendon prekinuo u koitusu, Marijana i Nemeš se nisu naljutili, već su se pošteno nasmejali, a u tome su bili jedini jer drugima nije bilo do smeha, već su osetili olakšanje. Pojedinci su se pravili da spavaju, a nervozni Brendon, kome je pozlilo jer verovatno ne podnosi truckanje u autobusu, otpio je malo vode i pokušao da spava.
Posle javne opomene, ljubavnici nisu imali želju da nastave sa akcijom, ali su ipak malo popričali, međutim, ipak se nisu zastideli, iako je postalo očigledno da učesnici znaju za njihove noćne radnje.

Nemeševa mama: „Sine, ljubi te majka, ostavi tu Marijanu!“
Nada, majka Nikole Nemeševića, kako pišu hrvatski mediji, iskoristila je gužvu na „Balkan song kontestu“ i skrenula mu je pažnju na ponašanje.
- Sine, ostavi onu Marijanu! Volimo te - rekla je gospođa Nemešević. Kada se vratio u kuću, Požarevljanin je bio vrlo uznemiren i rešio je da popriča sa svojom dragom.
- Nema puno izbora. To je to. Niko od nas nije uslovljen, zar ne? - rekao je Nemeš Marijani. Iako je svesna da je njenom voljenom i te kako stalo do mišljenja roditelja, odlučila je da se izbori za njih dvoje.
- Ćuti, sada ja govorim i neka se čuje. Nema povratka. Ne dam te. Ti znaš šta sam sve izgubila zbog tebe - bila je oštra Šibenčanka, koja je napustila spavaću sobu i otišla u ispovedaonicu, gde se isplakala.



Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар