Večerašnja emisija je verovatno bila jedna od gledanijih, ali ovoga puta ne zbog Ivana, već zbog Milana Stankovića...
Naravno, "Plavi čuperak" je rekao na fini način, bez upotrebe teških reči, da je saradnja sa "Grandom" završena, da je došlo vreme da se vrati... "Dovoljno je da znam da su i posle godinu dana pauze, nepojavljivanja u javnosti moji fanovi tu, da naslovne strane pljušte..." rekao je Milan, naglasivši: "Za proteklih godinu dana se svašta izdešavalo, i zato mi je bitno da oni koji misle da sam nezahvalan shvate da nisam. Tačno je da sam bio zabranjivan, tačno je da je bilo sukoba i da mi je načinjena nepravda, ali posle ovoliko vremena više nije bitno da li si pao ili te je neko sapleo, već šta ćeš uraditi kada ustaneš. Ja sam odlučio da mirna srca nastavim sa svojom publikom tamo gde sam i stao, i poklonim im pesmu koju sam sam komponovao."


Ali, kao hit večerašnje emisije bio je "dvojac" koji je sedeo kraj Milana: ministar prosvete Žarko Obradović i rektor Megatrend univerziteta prof. dr Mića Jovanović! Neverovatne, a nekima i teško razumljive, šaljive priče pričao je gospodin Jovanović, dok je ministar Obradović sve vreme bio u gardu i gledao ispod oka Ivanovića. Ni kratki video klipovi nisu uspeli da ga odobrovolje, a i Ivan nije previše insistirao, jer, nije šala, ministar je povisok, a i bio je preblizu stolu za kojim je sedeo Ivan... Oštrom oku gledalaca nije promakao ni fantastičan autfit koji su imali gosti: Milan - crno pa se ne vidi, ali moderno, gospodin Jovanović plavo-belo-belo..., a ministar Obradović fomalno, kako bi naš narod rekao odelo "za venčanja i sahrane"... Čini se, ako nas sećanje ne vara, da je Krkobabić imao više duha prilikom gostovanja u ovoj emisiji, jer, ipak, radi se o šoubiznisu zar ne?





BONUS MATERIJAL KOJI NIJE EMITOVAN...





Izvor: Svet.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 10 јун, 2011  

    Obradovic je izjavio da ocenjuje kvalitet zivota u Srbiji ocenom 9?! Da li se stideo da kaze da je NJEGOV kvalitet zivota za 10 ili smo zaista na korak od savrsenstva? Najstupidnija i najdrskija izjava koju sam cula poslednjih meseci. Nela

Постави коментар