Šibenčanka je i dalje pri istom mišljenju da je između nje i Nemeša sve gotovo jer je videla da on spava sa Milom i Tamarom u krevetu

Ukućani se zaista trude da ovonedeljni zadatak uspe. Mada u svemu tome Marijana je i dalje pri istom mišljenju da je između nje i Nemeša sve gotovo jer je videla da on spava sa Milom i Tamarom u krevetu.

Razdvajanje Nemeša i Marijane dovelo je do toga da se njoj u glavi sve razbistri. Posle nepuna tri dana od kako je Marijana došla na otpad, donela je odluku da više ne želi da stoji na putu Nemeševoj sreći. Ona smatra da je mnogo loših stvari uradila i da je to najbolje za oboje. Smatra da ima većih problema u životu i da nema smisla boriti se za njihovu vezu. Ona je izjavila i to, da ne želi nikada više da ga vidi, niti čuje za njega. Misli da treba da prođe neko vreme da svako sredi svoje živote.

Marijana je ovoga puta bila veoma sigurna u ono što je govorila. Nemeš sa druge strane ni ne sluti da je ostao sam. Posvetio se nedeljnom zadatku i razgovarao sa bivšim ukućanima. Kasnije je i zaplivao u bazenu, šaleći se sa Milanom i Tamarom.

Šibenčanka je sa Nikolom u nekoliko navrata razgovarala o svojoj situaciji. Ona je već u utorak uveče Nirmalu i Nikoli požalila da se veza između nje i Nemeša završila, ali njima nije jasno šta je dovelo do ovako radikalne promene. Razmišljanjem su došli do zaključka, da je sinoćni “tv prenos” uticao da se ona odluči za ovako nešto. Veliki Brat je sinoć pustio ukućanima otpada na televizoru šta se dešava u luksuznoj kući. Marijani nije bilo svejedno kada je u jednom trenutku, u njenom i Nemeševom krevetu, videla Nemeša, Tamaru i Milu.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар