I dok se većina stanara bavi uvežbavanjem pesama i koreografije, neki zbog dugog apstinencijskog razdoblja lagano pucaju po šavovima, pa su im alkohol i seks sve više na pameti. Lester je u dvorištu pevao Brendonu, koji ga je oduševljeno slušao. Za to vreme Nikola je od Duška tražio da mu da alkohol koji je ovaj negde sakrio. Budući da nije uspeo da ga uveri, Lester i Nikola pokušavali su sami da pronađu alkohol u spavaćoj sobi, ali uzalud. Gledajući Soraju kako igra, Nikola je izgubio pamet te priznao da bi najradije okrenuo upravo nju, i to 'kao papriku na roštilju'.
Za to vrjeme u kuhinji Horvat, Nemeš i Marijana komentirisali su Nikolino ponašanje. On se i dalje ne predaje, te joj uporno peva i pokušava da uđe u sobu, ali ona ga tera. Nakon nekog vremena odustaje i šalje joj poljubac. Pridružuje se ostalima u kuhinji, te im govori da ga Soraja zapravo ozbiljno shvata, ali da to ne želi da prizna. Pripreme za Balkan Song Contest u punom su jeku. Najviše napetosti ima između pevačkog para Brendona i Soraje.
Naime, Soraja je u strahu da će Brendon kada stane pred publiku sigurno izvesti neku budalaštinu. Što je više razmišljala o tome, to se više nervirala da bi na kraju zaključila da će ga jednostavno izbaciti s bine i uzeti mu mikrofon. Horvat je pokušao da je odgovori od tog plana rekavši joj da pripazi jer bi ona mogla ispasti gora od njega ako napravi neku scenu. Dodao je i da ne zna ko je veća primadona od njih dvoje. Soraja mu je dobacila da je on najveća diva u kući.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар