U Americi, kada neko želi da postane bogat i poznat, odmah pokrene svoju religiju.

Da li inspirisana ovim ili iz nekog drugog razloga, pop zvezda Jelena Karleuša odlučila je da se njen novi singl zove upravo „Nova religija“. Iako se detalji o novom singlu kriju od javnosti, Karleuša nije mogla da odoli, pa je sa svojim prijateljima na društvenoj mreži „fejsbuk“ podelila jedan deo teksta.
- Na mom oltaru neka me spale i moj pepeo prospu po telu tvom. Nova religija - napisala je Jelena i oduševila armiju svojih fanova. Inače, Karleuša će „Novu religiju“ premijerno izvesti u nedelju u finalu „Velikog brata“, a kako se šuška, JK će te večeri imati i vizuelnu transformaciju o kojoj do tog trenutka ne želi da govori.
- Evo, otkriću vam da se i u mojoj novoj pesmi bavim ljubavlju, pomirenjem i tolerancijom. Pesma se simbolično zove „Nova religija“ - bilo je jedino što je popularna JK želela da kaže o ovoj temi.
S obzirom na to da se u javnosti deklarisala kao ateista, neki nagađaju da će Jelena u ovoj pesmi možda provocirati crkvu i njene običaje, ali pošto sve krije, ostaje da sačekamo i vidimo kakav je šok sada spremila.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар