Urednica Zabavnog programa Slađana Slavković dobila je otkaz na „Prvoj srpskoj televiziji“ zato što je pustila snimak na kojem se vidi nova zvezda te televizije Milan Kalinić sa anonimnom plavušom, vest je koja je odjeknula juče u prestoničkim krugovima.

Kako „Alo!“ saznaje iz krugova bliskih toj televiziji, Milan je zbog toga što je u emisiji „Ekskluziv“ prikazano kako se grli sa devojkom ljutito otišao kod direktora TV „Prva“ Dejana Jocića i napravio skandal koji je rezultirao otkazom bivšoj voditeljki.
- Milan je bio besan jer je televizija za koju on radi pustila snimak zbog kojeg je on, kako je rekao, imao žestok problem sa suprugom, koja mu je čak zapretila razvodom! Odmah nakon toga je otišao na vrata direktora „Prve“ i rekao da ne može da veruje da su „njegovi ljudi“ pustili u emisiji nešto zbog čega bi mogao da ima probleme! Pretio je i otkazom i tražio da oni koji su odgovorni budu žestoko kažnjeni, pa je Slađana dobila otkaz - rekao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodao da je cela redakcija te televizije u neverici dočekala tu vest.
- Ona je bila jedna od omiljenih koleginica. I na „Prvoj“ su je svi poštovali i bili bliski sa njom jer je poslovan odnos sa prijateljskim umela da spoji. Svi su u šoku i podržavaju Slađanu, a niko ne sme jasno i glasno da kaže jer se boji da ne prođe kao ona - završava naš sagovornik.
U želji da čujemo njenu stranu priče, pozvali smo Slavkovićevu, koja je potvrdila da više ne radi na „Prvoj“.
- Nije bilo baš tako dramatično. Sporazumno smo se rastali. Ako je ta priča o Milanu Kaliniću u „Ekskluzivu“ bila povod za razlaz, ne verujem da je i jedini razlog. Jeste reč o nekom snimku sa oproštajne predstave, ali mi je to bilo toliko nebitno da se čak ni ne sećam s kim je bio. Pre izvesnog vremena, odbila sam da potpišem neki ugovor o dugoročnom obavezivanju. Od tada smo na prilično različitim frekvencijama. U svakom slučaju, ponosna sam na ono što ostavljam iza sebe, dve najgledanije emisije na TV „Prva“ - „Eksploziv“ i „Ekskluziv“. Verujem da će tako ostati i posle mog odlaska jer su ih zajedno sa mnom radili zaista najbolji novinari uz podršku najbolje produkcione ekipe u Srbiji. Svima im želim mnogo sreće u daljem radu - rekla je Slađana.

Milan: Ko je Slađana Slavković?
Pitanje: Ko od zaposlenih na „Prvoj srpskoj televiziji“ ne zna ko mu je urednica Zabavnog programa? Odgovor: Milan Kalinić. Naime, kada smo pozvali glumca i novu zvezdu „Prve“ da nam da izjavu povodom njegove navodne povezanosti sa otkazom koji je dobila Slađana, glumac je bio u šoku.
-Glupost! Ja iskreno ne znam ko je to. Poznato mi je ime, ali ne znam tačno za koga me pitate - prvo je što je rekao Kalinić, a kada smo mu rekli da je to urednica Zabavnog programa televizije na kojoj on počinje da radi, glumac je kratko odgovorio:
- Ne znam šta pričate i prvi put čujem za to!

„Prva“: To su spekulacije!
Kako bismo dobili i zvaničan komentar „Prve“ povodom Slađaninog odlaska, pozvali smo PR službu te televizije, gde su delimično potvrdili naša saznanja.
- Reč je o sporazumnom rastanku. Zahvalni smo Slađani Slavković na svemu što je učinila za našu televiziju i želimo joj sve najbolje na budućim projektima - rečeno nam je u PR službi, a na pitanje da li sa njenim odlaskom ima veze Milan Kalinić, dobili smo kratak odgovor: ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар