Burne reakcije i aktivnosti na društvenim mrežama, povodom emisije Čelsi Hendler, nisu prošle neprimećeno ni u američkim medijima. Poznati šoubiz magazin “Hollywood Reporter” je na svom portalu objavio vest u kojoj prenosi da su Srbi uvređeni komentarima koje su čuli i da je tim povodom pokrenuta fejsbuk stranicu koja je brzo sakupila 15.000 fanova, a koja poziva na bojkot emisije “Chelsea Handler Lately” sve dok ona ne uputi zvanično izvinjenje.
Iza najpopularnije, ali ne i jedine stranice koja je pokrenuta tim povodom stoji Filip Filipi producent i muzičar našeg porekla koji živi u Kanadi i koji je izjavio da je kontaktirao menadžment Čelsi Hendler i da u naredna dva dana očekuje izvinjenje.
Budući da je rukovodstvo korporacije koja poseduje TV stanicu na kojoj radi nama, do nedavno, nepoznata komičarka, odbilo da da saopštenje teško je poverovati da će se bilo šta promenit zbog svih negativnih reakcija, ali smo sigurni da scenarisiti i producenti “Chelsea Handler Lately” nisu očekivali da će priča o, po njima verovatno bezazlenim šalama, otići tako daleko.

Možete se pridružiti inicijativi stranice "Boycott of Chelsea Handler until she apologizes to the Serbian people" na Facebooku.

Izvor: Svet

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар