Iako se nekoliko puta našla u takozvanoj opasnoj zoni za ispadanje, Marijana Čvrljak, ukućanka Velikog Brata trenutno ima najveće šanse za pobedu.

Naime, pre dve večeri je u toku pregleda dešavanja iz kuće učesnicima rijaliti programa u dnevnom boravku prikazana tabela sa procentima glasova. Prema tom poretku, Marijana ima najveće šanse da u nedelju postane bogatija za 100.000 evra, koliko iznosi glavna nagrada.
Iako ukućanima nije bilo jasno šta tačno ti procenti znače, pretpostavljali su da se radi o glasovima publike, te o tome ko je kako rangiran kod gledalaca. Marijani je to delovalo čudno i rekla je da ne veruje da ima toliko podršku u spoljnom svetu.
- Marijana trenutno vodi, a drugi za njom je Nemeš. Međutim, do nedelje je sve moguće, pa i da se situacija na tabeli promeni - rekao je za „Alo!“ izvor blizak produkciji.
Pa posle neka neko kaže da se seks ne isplati!

Nemeš plakao pred mamom
Iznenađenje koje je produkcija priredila Nemešu, kada su mu omogućili susret sa porodicom, nateralo mu je suze na oči, ali i njegovoj majki Nadi.
- Majka, smiri se, biće sve uredu. Ovde je sve prenaglašeno i ovde se režira, pa vam sve izgleda dramatičnije - pokušavao je Nemeš da smiri majku ne uspevši da i sam zadrži suze.
- Sine, kada izađeš, moramo da popričamo o nekim stvarima. Na trenutke te ne prepoznajemo. Želimo da budeš kao pre. Kada izađeš, čeka te tvoja kuća i ti si nama najbitniji - pričala je gospođa Nemešević sa tugom u glasu.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар