Samo je pitanje o kolikoj svoti je reč i Ivan će bez razmišljanja vratiti ženi istom merom i pritom zaraditi na "potresnoj ispovesti".

Prevara supruge u Big Brother kući tera Ivana Čvrljka na drastične poteze. Shvatio je kolika je moć medija, pa tako na isti način želi vratiti Marijani povređenost. Kako je i ona ušla u kuću delimično zbog zarade, tako i moreplovac iz Šibenika želi pojačati svoj budžet, ali verovatno i ego.

Nakratko je već počeo davati izjave po novinama, no onda se predomislio i zaćutao, jer ima bolji plan. "Potresnu ispovest" bi Ivan, naime, ispričao svima, ali za određenu svotu. Kao što sve ima svoju cenu, tako i Ivan samo čeka ko će mu ponuditi više.

Već je dao uslove jednom domaćem nedeljniku da razmisle o ponudi koju će mu dati da otvori dušu, pa će on videti je li neko nudi koji euro više.

- Moja godišnja plaća je oko 27.000 eura. Vi samo napišite broj, i ja ću vam se javiti. Nećemo se nalaziti, ponavljam, napišite broj, a ja ću reći da ili ne. U poruci napišite svotu – ucenjivao je Čvrljak, nadajući se da će se od ženinih uzdaha u kući na Košutnjaku zaraditi.

- Ne pričam ni sa kim, jer nemam razumevanja ni za koga. Ni mene sudbina nije mazila. Ili ćemo tako, ili me se okanite. Neka vam Marijana odgovara na pitanja! - nemilosrdan je Ivan.

Izvor: Jutarnji.hr

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар