Jedan od najmoćnijih biznismena i poznata lepotica već su mesecima u romansi, a strast između njih buknula je na jednoj od raskošnih žurki u Londonu.
Mića i Marijana poznaju se već godinama, ali su tek posle jedne lude zajedničke noći odlučili da prestanu da sputavaju uzajamnu privlačnost, otkriva naš izvor blizak paru.
- U poslednje vreme su se često sretali na zajedničkim žurkama širom Evrope, u Londonu, Parizu… Na jednoj od njih, shvatili su da između njih dvoje postoji nešto više od drugarstva. Kasnije su i u Beogradu intenzivirali svoja viđanja. On joj je kao iskusan biznismen mnogo pomogao i u poslu.

Priče o romansi između biznismena i književnice svakako je podgrejalo i njihovo zajedničko pojavljivanje na nedavnoj Partizanovoj promociji, gde su se, kako tvrde očevici, pojavili držeći se za ruke. Njihovi zajednički prijatelji tvrde i da golupčići svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno.
Posle braka s kraljem šećera Miodragom Kostićem i fudbalskim ekspertom Lotarom Mateusom, kreatorkin odabir nije iznenađenje, ali je Jovanović uplovivši u vezu s njom definitivno napravio presedan. Naime, vlasnik prvog privatnog univerziteta u Srbiji poznat je kao ljubitelj „piletine“, pa je pored sebe proteklih godina imao i po tridesetak godina mlađe lepotice, a Mateusova je prva Jovanovićeva pratilja od koje ga ne dele tri decenije života. Podsećanja radi, Mića je pre nekoliko godina bio u otvorenoj vezi s manekenkom Oljom Crnogorac. Nju je u Jovanovićevoj postelji nasledila misica Sanja Papić, koja je za vreme veridbe s biznismenom, koja je potrajala dve godine, bila i PR „Megatrenda“. Posle ljubavnog brodoloma i korpe koju je jednoj od najlepših Srpkinja, kako se pisalo, uručio SMS-om, ovaj zavodnik se našao u zagrljaju 23-godišnje Milice, koja mu je i danas zvanična verenica.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар