Marijana Čvrljak nakon izlaska iz Big Brother kuće i proglašenja pobednice, prvo je išla na razgovor sa psihologom. Nakon toga došla je na press konferenciju te novinarima ispričala kako se oseća nakon pobede. "Nisam to očekivala", rekla je Marijana. Na pitanje zašto je celo veče zabrinuta, odgovara: "Ne znam. U izolaciji sam 106 dana. Zbunjena sam, izgubljena sam. Shvatite me! Mislila sam da će Horvat pobijediti".

"Osramotila sam supruga pred svima"

Nemeš ju je u finalnom showu javno nazvao glumicom te joj odbio čestitati na pobedi, a to je nju razočaralo. "Ne znam što je s nama. Nismo se vidjeli ni čuli. Razočarana sam. On je sam odlučio, a za borbu je potrebno dvoje. Pre njegovih izjava, mislila sam da je to to. Želela sam da ostanemo zajedno", izjavila je Marijana. Takođe tvrdi da ne zna što je s njenim brakom. "Ne znam šta je s tim. Pogrešila sam. Osramotila sam supruga pred svima. Žao mi je što sam povredila neke ljude, ali zaljubila sam se", kaže Šibenčanka.

"Nisam se nabacivala Vladimiru"

Komentarisala je i Bojanine izjave o tome da je Nemeš bio njena karta za pobedu te da je glumila zaljubljenost. "Ne mislim ništa o tim njenim izjavama. Izjave takvih ljudi dovoljno govore o njima samima". Na pitanje šta misli o tome da je Nemeš na osnovi snimka na kojoj se nudila Vladi zaključio da je glumica, kaže: "Tužno je ako je to tako. Nisam se nabacivala Vladimiru. To je bila zafrkancija. I nabacivanje Lesteru i Nikoli je isto bila zafrkancija. Ipak, verujem u ljubav".

"Ne znam šta ću sa osvojenim novcem. Sigurno ću ga iskoristiti za novi početak"

"Sretna sam što je tata uz mene. Ljubav prema detetu se ne može opisati. I ja sam majka i podržala bih svoju kćer u svakoj njenoj gluposti. Ne zameram mom ocu njegove izjave u afektu", rekla je Marijana. Pitanja o seksu pred kamerama je pokušala ignorisati, no na kraju je rekla: "Zaboravila sam da su kamere tamo. Sve bih ponovila i ne kajem se zbog ničeg. Žao mi je jedino zbog ludiranja po kući". Pobednica prvog regionalnog Big Brothera nije želela komentarisati šta misli o Nemešu trenutno. "U ovom trenutku najveća mi je podrška moja porodica. Ljubav moje porodice mi je najvažnija", kaže ona. Iako je osvojila 104.000 eura, kaže kako još ne zna što će s njima. "Ne znam šta ću s osvojenim novcem. Sigurno ću ga iskoristiti za novi početak", rekla je Marijana.

Izvor: Index.hr

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар