I dok dve najveće folk zvezde, Ceca Ražnatović i Lepa Brena, vode tihi rat preko novih pesama, njihova koleginica Jelena Karleuša očigledno smatra da nije bitno ko će izaći kao pobednik, jer su im pesme, kako kaže, s*anje!

Naime, pop diva je na svom „fejsbuk“ profilu prokomentarisala singlove „Šteta za mene“ i „Metak sa posvetom“, tako što je oplela po Ražnatovićevoj i Fahreti, ali i pohvalila druge pevačice od kojih sa nekima nije u dobrim odnosima.
- Nisam očekivala baš ovoliko s*anje od moje dve starije koleginice. Znate šta su nove pesme Dare Bubamare, Dunje Ilić i Seke Aleksić za ovo s*anje? Ozbiljni hitovi - obratila se Karleuša preko svog statusa samo dan nakon što su Ceca i Brena pustile prve pesme sa svojih novih albuma u internet prodaju. Iako nije napisala konkretno na koga misli, vrlo je jasno da je JK komentarisala dve folk zvezde, što su prepoznali i njeni prijatelji i počeli da daju komentare, ali spominjući imena Cece i Brene. Popularna JK je posle toga još nekoliko puta pisala na „fejsbuku“, nijednom ne demantujući da je upravo na njih mislila, a iskoristila je priliku i da dodatno pohvali Seku Aleksić.
- Dunja - drugačija, originalna i progresivna, Dara-odličan pevač i odlična nova pesma, kratko i jasno - hit, Seka - veliki trud, prati trend i super nova pesma... - pojasnila je JK.
U pres službi Lepe Brene rečeno nam je da neće komentarisati Jeleninu izjavu dok su nas iz Cecinog PR tima uputili na producenta i kompozitora Aleksandra Milića Milija, koji je objasnio da je jedino publika merodavna da daje ocene.
- Kakva je pesma, govori reakcija publike, preopterećenost sajta, pa čak i ta želja pirata da se ukrade i postavi na što više sajtova. To je jedina merodavna reakcija - prokomentarisao je Mili, a saopštenjem se oglasila i Sekina pres služba.
- Seka je preokupirana promocijom novog singla „Soba 22“, a kao i dosad neće komentarisati ništa što je vezano za pomenutu osobu - rekli su za naš list iz Sekine pres službe, dok se Dara Bubamara, kojoj je Karleuša više puta u poslednje vreme upućivala komplimente, zahvalila koleginici.
– To je njeno mišljenje i hvala joj što je realna. Takođe, moram da joj se zahvalim što je nedavno pohvalila moj stajling u jednom nedeljniku. Ja ne bih da komentarišem tuđe pesme, a na estradi ima mesta za sve. Ne može svako uvek da ubode hit. Ja imam tu sreću da imam njuh za hitove - istakla je Dara za „Alo!“, a zahvalnost Jeleni Karleuši izrazila je i Dunja Ilić, koja se takođe našla na spisku osoba kojima je upućen kompliment.
- Želim da se zahvalim Jeleni Karleuši, jer je za razliku od drugih koleginica, koje su sujetne i ljubomorne, zapazila moj uspeh i talenat. Što se tiče novih pesama Cece Ražnatović i Lepe Brene, ne bih mogla da se izrazim baš tako kao Jelena, ali nisam oduševljena njihovim novim singlovima - izjavila je Dunja za „Alo!“.

„Kriminalac vas pljačka i dalje!“
Ni nedvosmisleno pljuvanje po novim pesmama svojih koleginica Karleuši nije bilo dovoljno, pa je sinoć javno osudila „svoj narod“ zbog toga što je i dalje „žrtva pljačke osuđenog kriminalca“, u čemu su mnogi prepoznali da misli upravo na Ražnatovićevu:
„Znate šta u Srbiji radi osuđeni kriminalac koji je opljačkao milione od naroda? Pljačka ga i dalje! Sa osmehom. I to iz zatvora. Napred srpska sirotinjo, otkidaj od usta, podmazuj masne guske, da se lopovska fukara obogati još malo, dok vaša deca žive u bedi... Za vas, pusta sirotinjo, ni pesma nije za DŽ. Ko vas je*e kad ste budale. Ne znam da li da žalim moj narod ili da budem ljuta na njega...Možda i jedno i drugo. OPEN YOUR MIND! Aman!“ - napisala je Karleuša na svom „fejsbuk“ profilu.

Ceca od pesme zaradila 1,5 miliona dinara, Brena tri puta manje!
Kako smo uspeli nezvanično da saznamo iz dobro obaveštenih izvora, Cecina pesma se tokom prvih 24 sata triput bolje prodala od Brenine.
- Budući da se Cecina pesma „Šteta za mene“ prodala u oko 15.000 primeraka putem interneta, a da jedno preuzimanje košta 100 dinara, ona je na ovom singlu do juče zaradila 1,5 miliona dinara. S druge strane, Brena je prodala 5.000 puta svoju pesmu, te je zaradila pola miliona dinara - rekao je za naš list dobro obavešten izvor blizak distributerima putem interneta.
Potvrdu ove informacije nismo uspeli da dobijemo, jer je Cecin producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili ostao dosledan i nije želeo da priča o ciframa.
- Nemam tačan podatak koliko je fanova uspelo da skine pesmu usled preopterećenosti i pucanja sajta. Svakako da basnoslovni iznosi koji se pominju u medijima kao proizvoljna računica zarade nisu tačni. Lepo bi bilo da je tako, ali sigurno nije - rekao je Mili.

Mili: Cecine najbolje pesme će se tek čuti!
Aleksandar Milić, producent Cecinog albuma, potvrdio je za naš list informaciju koja se može čuti da prvi singl zapravo nije najbolja pesma koja će se naći na albumu.
- Recimo da je ova pesma među devet numera, koliko ih ima na albumu, negde u srednjoj klasi. Budite sigurni da postoje pesme koje će izazvati još veće oduševljenje. Moj favorit je „Ljubav živi“, a Ceci se najviše dopada pesma koja govori o ljubavnom kodu, ali ne isključujem mogućnost da se iznad tih, po ukusu publike, izdigne neka druga. Čak znam i koja - tvrdi Mili koji otkriva da je njegov sajt radi preuzimanja Cecine pesme posetilo pola miliona ljudi.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

4 коментара

  1. Анониман // 01 јун, 2011  

    to jeco KRALJICE

  2. Анониман // 01 јун, 2011  

    ko je najbolji?pa zna se JELENA KARLEUSA

  3. Анониман // 12 јун, 2011  

    Jedna trandza koja lici na vepra,bezobrazna i nekulturna, ne moze bez svoje dusevne hrane,a to je da ogovara i ponizava licnosti kao sto su Ceca i Brena koje imaju iza sebe veliki broj hitova.Drugo se i ne moze ocekivati od guzice sa dva lica,koja pljuje po Dari i Seki,a sad ih hvali na sva usta,a zna se i zasto...Sto se tice Cece i Brene, doticna moze samo da sanja o takvoj karijeri i hitovima,jer nikad nece imati ni slicno tome.Kreketuso samo napred mozda ti Bog jednom podari sluh...

  4. Анониман // 03 јул, 2011  

    Njena nova pesma je cisto s...e... Ona nesto da prica za CECU NACIONALE I BRENU... Bolje nek pogleda malo sebe i na sta lici... Lepo rece prethodni komentator guzica sa dva lica... A krekece za medalju...

Постави коментар