25. juna na beogradskom Ušću očekuje nas spektakularni koncert Zdravka Čolića. Bina na kojoj će Čola nastupiti je identična onoj na kojoj su svoje koncerte u Beogradu održali Madona i Rolingstonsi i teška je 60 tona.

Kako Čola kaže, sigurnost posetilaca mu je na prvom mestu pa je tako svaki njegov fan kupovinom karte automatski i osiguran.

Na opremi na kojoj će se raditi koncert Zdravka Čolića, pre njega su to radili Madona i Stonsi. To je binska oprema prema najvišim svetskim standardima. Veličine je oko hiljadu kvadratnih metara, sam krov visok je četrnaest metara, a oprema je teška 60 tona. Na krov će biti okačena rasveta, led ekrani i ozvučenje, piše Blic.

- Tehnički radovi oko postavljanja bine na Ušću trajaće oko šest dana. Zvuk i slika će biti perfektni i na svetskom nivou i to samo zato što je Zdravko Čolić zvezda koja ne štedi. On je spreman da plati apsolutno najvišu cenu kako bi dobio savršen zvuk, zato i jeste jedan od najpopularnijih umetnika u našoj sredini decenijama – kaže Predrag Milutinović iz “Megatona”.

Izvor: Smedia

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар