Sada se zna ko je najuporniji ukućanin. Posle raznih primamljivih ponuda Veliki brat je mamio stanare da napuste igru ispod kutija, ali jedino je Soraja pokazala da uopšte nije naivna.

Međutim, atraktivna stanarka je osvojila dve nedelje imuniteta, ali i kapitensku traku u kući posle 40 sati provedenih u kutiji. Najuporniji u takmičenju za osvajanje imuniteta su bili Soraja, Nirmal, Horvat i Marijana.

Marijana je nedostajala Nemešu te ju je stalno provocirao i mamio van kutije, ali mu je ona rekla da joj prija da bude malo sama. VB je smislio mali trik i pozvao najbržeg ukućanina do ispovedaonice, rekavši da taj takmičar osvaja imunitet na pune dve nedelje. Sibečanka je prva izjurila i stigla do cilja, međutim Veliki brat joj je rekao da se šalio.

Ipak to nije bila jedina šala VB. On je ponudio ukućanima 10.000 gvajanskih dolara ko izađe iz kutije. Horvat je naseo, te nije obratio paznju o kom dolaru je reč.

Poslednji u trci su bili Nirmal i Soraja. Samo Nirmal zna koliko se mučio za imunitet, s obzirom da bi mu to donelo olakšanje bar ove nedelje, jer je popularan kada su nominacije u pitanju.

Njegov inat je ipak jači od upornosti te je on odustao od igre kada je Soraju VB dopustio da ode u toalet. On se usprotivio i apelovao na dvostruke standard, ali njegove kritike su ostale neopažene, te je ipak pobedu odnela Soraja. Ruku na srce, Soraju imunitet nije ni upola potreban kao Nirmalu, koji je nesumnjivo jedan od manje popularanih ukućana. (Izvor: Novostionline)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар