Brendon je otkrio je stanarima da ga je Nikola mazio u krevetu , grlio i da su obojica bili samo u gaćama. Veliki brat se sveti Nemešu

Ukućanin Velikog brata, Brendon, otkrio je stanarima da ga je Nikola mazio u krevetu , grlio i da su obojica bili samo u gaćama. Ostali takmičari su zaprepašćeni novom informacijom, a Nikola je ubeđivao sve da to nije istina, dok se kontraverzni ukućanin samo smeškao.

- Pričao si mi neke perverzije i pao mi u zagrljaj - rekao je Brendon pred ukućanima koji su ga slušali s nevericom.

Nikola se branio da Brendon laže i da su kamere sve snimile, a ukućane je njihova priča dobro nasmejala.

- Spavao sam i osetio njegovu ruku. Tad sam vidio da se Brendon privio uz mene i rekao sam da se makne. Laže da sam se priljubio uz njega - branio se Nikola.

Brendon je ponavljao da ga je grlio, pričao mu perverzije i privijao se uz njega nakon čega mu je Nikola rekao da će večeras spavati u sredini između njega i Horvata.

Veliki Brat se sveti Nemešu

Veliki brat je rešio malo da se poigra sa Nemešom I da ga kazni za sva demoliranja koja je počinio u kući. Ukućani imaju šansu da pridobiju nazad izgubljenih 35.000 eu.

Kao što je već poznato, Nemeš je jako slab na svoju autorsku pesmu “Volim tvoj smešak”, a VB je baš odlučio da se sa njim poigra uz pomoć ove pesme.

Naime, juče je Veliki brat pozvao Nemeša u ispovedaonicu I saopštio mu da je njegova pesma postala veliki hit u okviru humanitarne akcije koju je pokrenula produkcijska kuća “Emotion”.

"Dogodilo se i nešto što nismo očekivali. Jesi li upoznat s radom humanitarnog udruženja Adria od srca? To je jedna od najvećih humanitarnih organizacija regije I dodeljuje svoje godišnje nagrade. Ti si nominovan za nagradu zahvaljujući pesmi. Ne bismo ti rekli da nije došlo do te odluke”,rekao je VB Nemešu i čestitao mu.

VB mu je takođe saopštio da će možda baš on biti novi voditelj emisije “Sve za ljubav” koja je zaista i izašla u medijima, ali Nemeš nije preterano na ovu informaciju reagovao.

Nemeš je bio vidno uzbuđen zbog informacije o svojoj pesmi I maltene se rasplakao od sreće. Zatim mu je VB rekao da mora i da pripremi govor.

Kasnije mu je VB pustio i pesmu u ispovedaonici. A da bi stanari dobili nazad 35.000 eu, oni moraju da ga ubede da je sve to istina jer su oni bili u spoljnom svetu.

Znajući koliki je novac u pitanju, svi su se potrudili maksimalno da ga ubede koliko je popularna njegova pesma napolju, do te mere da je Tamara rekla da je on sada u “rangu Lady Gage”.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар